Overig

Ho ho ho, wie stuur jij dit jaar een bijzondere kerstkaart?

1309

We leven in een bijzondere en onzekere tijd. En nu we de kerstdagen waarschijnlijk anders moeten doorbrengen dan we gewend zijn en het lastiger is om elkaar te ontmoeten, is het belangrijk om aan elkaar te blijven denken. Juist nu tijdens de donkere dagen voor Kerst. Maak daarom iemand blij met een leuke kerstkaart. Een klein gebaar met een groot effect.

Wij hebben een leuke selectie aan kerstkaarten https://denkaanelkaar.nl/categorie/kerst/ voor je samengesteld. Vrolijke, lieve en leuke kaarten waarmee je een glimlach op iemands gezicht tovert. Verras dierbaren en bekenden met de leuke kerstkaarten van www.denkaanelkaar.nl. Want niemand mag zich met Kerst alleen voelen.

Denkaanelkaar.nl is een initiatief van HJ Media Groep. In deze onzekere en moeilijke tijd rondom het coronavirus zijn wij van mening dat we aan elkaar moeten (blijven) denken. Veel mensen zitten (eenzaam) thuis en zijn onthouden van sociale contacten. Omdat wij daar wat aan willen doen hebben wij www.denkaanelkaar.nl gelanceerd.