Partnernieuws

Edward van Wilgenburg Sales Manager bij Luminis Rotterdam

496

Luminis Rotterdam groeit stevig door, en was daarom op zoek naar uitbreiding van het salesteam. Met de komst van Edward van Wilgenburg is Luminis Rotterdam klaar om nog meer klanten in de Rotterdamse regio te helpen om met software technologie het verschil te maken.

Edward is geboren en getogen in Rotterdam en loopt al heel wat jaren rond in netwerkend Rotterdam. Ook binnen Port of Business is hij reeds een bekend gezicht. Hij is een zeer ervaren commerciële aanvulling op de Luminis  organisatie en heeft een passie om ondernemers te helpen en om synergie te creëren door mensen binnen en buiten zijn netwerk met elkaar in contact te brengen.

Luminis Rotterdam is een software-technologiebedrijf dat zich richt op het verkennen en ontwikkelen van technologieën waarmee het mogelijk is om exponentiële groeistrategieën en nieuwe proposities te realiseren. Luminis ontwikkelt dynamische, herbruikbare, modulaire softwarecomponenten die het bedrijf in staat stelt om robuuste, schaalbare en complexe systemen snel te kunnen ontwikkelen. Luminis werkt daarbij samen met domein-experts om complexe technologie naar proposities voor de klanten en eindgebruikers te kunnen vertalen. Daarbij ligt  de focus op de Cloud, Big Data en het Internet of Things (IoT).

Edward is met veel enthousiasme aan deze functie begonnen en staat namens Luminis Rotterdam uiteraard voor u klaar om uw vragen rondom onze mogelijkheden te beantwoorden.

Luminis Rotterdam en Edward kijken beide uit naar een lange en mooie samenwerking.

Dit artikel is partnernieuws en is geschreven door Bert Breeman van Luminis Rotterdam B.V.