Dienstverlening

Jambo Safari Club viert jubileum! Maak je droomreis en ga op safari.

720
Olifanten oversteek

Al 40 jaar organiseert Jambo Safari Club met passie privé safari’s naar alle safari bestemmingen van Afrika. Wat kun je van Jambo Safari Club verwachten?

Op zoek naar WILD met een PRIVESAFARI

In grote delen van Afrika laten de wegen en de bewegwijzering te wensen over. Mensen en vee lopen op de weg en diepe kuilen in de weg doemen zomaar op. Niet veilig om zelf te rijden! Jambo Safari Club heeft echter een grote keuze in Kenia, Tanzania, Oeganda, Rwanda en Madagaskar aan privésafari’s.

Een privésafari betekent dat je door een Engelssprekende chauffeur/gids in een privévoertuig door het land en de wildparken wordt gereden. 

FLY IN SAFARI naar de ongerepte WILD gebieden

Daarnaast zijn er de zogenaamde fly in safari’s, waarbij men met kleine 5- tot 20-persoons vliegtuigen reist. Hiermee worden de meest ongerepte en afgelegen gebieden in zowel Botswana, Zambia, Zimbabwe, maar ook Zuid-Tanzania bereikbaar. De kleine vliegtuigen landen midden in de wildgebieden op onverharde airstrips. 

WILD spotten tijdens een SELF DRIVE

Wil je graag zelf per huurauto rondrijden en zelf WILD spotten en de bestemming leren kennen? Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Mozambique lenen zich uitstekend om op deze manier te ontdekken.

Een geslaagde reis naar Afrika vergt een goede voorbereiding. De kennis en ervaring van Jambo Safari Club zijn daarbij onontbeerlijk. Wij kennen alle bestemmingen en locaties zelf en maken van elke reis een droomreis!

Jambo Safari Club 

www.jambo.nl

Voor een persoonlijk reisadvies en/of afspraak met een WILD specialist bel 020-2012740