Partnernieuws

Kunstwerken brengen 900 euro op voor Stichting Hartekind

26

Tijdens de Meet & Greet Business Zomerborrel op 21 juni jl. ontving Emiel Spong namens Stichting Hartekind een cheque van 900 euro uit handen van de alom gerespecteerde kunstenares Elma van ’t Hof en Rhijn Broesterhuizen, commercieel directeur van full service business center Geuzenstaete.

Het geldbedrag was opgehaald tijdens een verloting van twee kunstwerken van Elma tijdens de vernissage van haar expositie ‘Covered Side’ in Geuzenstaete op 20 april. Het bedrag komt ten goede aan de Velocity-studie, een gezamenlijk onderzoek van het LUMC en het Wilhelmina Kinderziekenhuis / UMCU waarbij de 4D-Flow MRI beeldtechniek wordt gebruikt om bloedstroomprofielen bij kinderen met een aangeboren hartafwijking te analyseren.

Elma exposeert nog tot eind september met haar fraaie kunstwerken in Geuzenstaete. Haar schilderijen zijn o.a. te bezichtigen in de nieuwe kantoortuin van het business center, waar 12 luxe deskwerkplekken zijn gecreëerd. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.geuzenstaete.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here