Partnernieuws

Port of BUSINESS viert de innovatie en de zomer!

409
HJ Media Groep foto

In de maand mei zijn wij als organisatie nauw betrokken geweest bij de Innovation Award ZHZ welke 22 mei bij Van der Valk hotel Ara heeft plaatsgevonden. En wat een feest was dat! We mochten ruim 200 gasten ontvangen en genieten van een ‘walk in diner’. De genomineerden voor de award vertelden hun verhaal. Dit inspireerde niet alleen ons, maar ook alle aanwezigen. De invloed van innovatie in de praktijk hebben wij die avond duidelijk gezien. De winnaar RoosRos Architecten verrasten ons met de Architect 2.0 versie waarbij een transformatie van het vak gevraagd wordt.

De bladpresentatie van 23 mei vond plaats bij Worldhouse Rotterdam in samenwerking met Q-makelaars en dat is ons goed bevallen. We vinden het leuk om bij een andere organisaties te kijken en ontdekken graag hoe zij te werk gaan. Lijkt het u ook leuk om een bladpresentatie bij uw bedrijf te organiseren? Dan mag u altijd contact opnemen met Kees van ’t Zelfde (06-51429756).

Bij onze members is aan het begin van deze maand het Port of BUSINESS Membermagazine op de mat gevallen. Dit blad hebben wij uitgebracht omdat we graag de betrokkenheid van de members willen verhogen. Door dit blad leert u andere Port of BUSINESS-members beter kennen. Bent u nieuwsgierig naar dit magazine, maar bent u nog geen member? Meld u dan snel aan via onze website!

Binnenkort staan er nog een aantal zomerse activiteiten bij ons op de planning. 12 Juni organiseren wij samen met VHS beveiliging een golftoernooi in Hank. We zijn benieuwd wie van onze members het beste een balletje kan slaan!
4 juli ontmoeten wij u graag bij ons op kantoor waar wij de BUSINESS Barbecue organiseren. U bent hierbij van harte welkom! Het neusje van de zalm, onze nieuwe magazines, worden deze avond gepresenteerd en u kan daarbij zijn. Meld u aan via onze site en eet gezellig mee!  

Op de bijgaande zomerse foto ziet u een groot deel van het Port of BUSINESS team. Wij hebben de afgelopen tijd weer met veel plezier gewerkt aan de magazines van Port of BUSINESS (Rijnmond en Drechtsteden BUSINESS) en het Port of BUSINESS membermagazine.                       

Dit artikel is partnernieuws en is geschreven door Annemarie van der Rhee van Port of BUSINESS