Partnernieuws

Prinsjesdagontbijt Ridderkerk trekt veel ondernemers

1002

Het traditionele Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser vond afgelopen dinsdagochtend plaats in Hotel Van der Valk te Ridderkerk. Al ruim tien jaar wordt deze bijeenkomst georganiseerd. Tijdens het ontbijt werden ondernemers bijgepraat door Harold van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota en het Belastingplan 2019. Econoom en professor Jaap Koelewijn plaatste de economische ontwikkelingen in breder perspectief. Ook was er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Dit jaar mocht Visser & Visser in Ridderkerk rekenen op ruim 120 klanten en relaties die het ontbijt bijwoonden. Naast deze Prinsjesdagbijeenkomst vonden nog vier bijeenkomsten plaats op andere locaties.

Na een dankwoord aan de sprekers en aanwezigen werd de bijeenkomst afgesloten en was er nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Speciaal voor ondernemers heeft Visser & Visser een Prinsjesdag-pagina aangemaakt waar de belangrijkste maatregelen terug te vinden zijn. Ook kunt u hier de prestentatie die is gegeven bekijken: www.visser-visser.nl/prinsjesdag2018.