Partnernieuws

Ricoh lanceert nieuwe lijn met Smart Operation Panel

543

Ricoh introduceerde recent een nieuwe lijn A3 kleurenprinters met Workstyle Innovation Technology én het gloednieuwe Smart Operation Panel.

Negen A3 multifunctionele kleurenprinters (MFP’s) vormen de topmodellen. Deze zijn voorzien van Smart Apps, een aanpasbare interface en het nieuwe intuïtieve touch & swipe Smart Operations Panel. Deze features worden gecombineerd met innovatieve kenmerken, zoals de Human Detection Sensor, die zorgt voor een snelle opstart.

De modellen zijn ontworpen voor workflows met hoge oplagen en voor verschillende doeleinden waar een hoge kwaliteit en productiviteit belangrijk is. Ze worden bestuurd door een nieuwe Intelprocessor, die ervoor zorgt dat opdrachten sneller verwerkt worden.

Nieuw Smart Operation Panel
Ieder model is voorzien van het gloednieuwe, eenvoudig te bedienen touch & swipe Smart Operation Panel. Dit maakt mobiel en flexibel werken eenvoudig en verbetert de workflow. De indeling van het paneel is aan te passen aan de individuele voorkeuren van gebruikers. Iconen geven directe toegang tot de meest gebruikte afdruk, kopieer- en scanfuncties.

Het Smart Operation Panel kan ook worden geüpgrade met apps van de Ricoh Application Site, waarmee de functies snel kunnen worden aangepast en uitbreid. Ook aanpassing aan huisstijl en integratie met interne communicatie, bijvoorbeeld voor de promotie van gebeurtenissen of nieuwe initiatieven, is mogelijk. De internetbrowser biedt toegang tot dieper liggende informatie.

Naadloze mobiele connectiviteit en integratie van workflows
De MFP’s zijn te bedienen vanaf smartphone en tablet, met beveiligde NFC, Bluetooth of internetconnectiviteit, zodat printen vanaf vrijwel elke locatie mogelijk is. Gebruikers kunnen documenten rechtstreeks en in kleur scannen en opslaan naar e-mail, mobiele media of interne netwerken en zo de workflow versnellen. Connectiviteit die eenvoudig is te integreren in de bestaande apparatuur, het maximale uit de productiviteit naar boven haalt en de workflow verbetert.

Ricoh Nederland: “Met de slimme connectiviteit, aanpasbare gebruikersinterface en het vermogen om rechtstreeks te integreren in de workflow ondersteunt deze lijn organiaties in andere, nieuwe manieren van werken. Daarmee kunnen organisaties kosten besparen en tegelijk productiever, efficiënter en flexibeler werken.”