Partnernieuws

Uitnodiging webinar 10 maart | Schouten Zekerheid

1106

Schouten Zekerheid organiseert op 10 maart een gratis webinar. Tijdens dit webinar wordt er gesproken over vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers.

De pandemie en het ‘nieuwe normaal’ hebben een enorme impact op uw bedrijf en uw medewerkers. Met de eerste coronavaccins en het vaccinatieprogramma van de overheid lijkt er licht te komen aan het einde van de coronatunnel. Maar deze ontwikkelingen brengen ook extra uitdagingen, onzekerheden en vragen met zich mee:

  • Wat is uw rol als werkgever bij het informeren van uw medewerkers over de coronavaccins? 
  • Mag u als werkgever uw medewerkers verplichten zich te laten vaccineren of hiernaar vragen? En wat zijn uw rechten en plichten als een medewerker niet vaccineert en vervolgens ziek wordt?
  • Hoe kunt u, in een tijd van toenemend ziekteverzuim en werkstress, een gezonde leefstijl stimuleren onder uw medewerkers? 

Hoe kunt u onzekerheden over de coronavaccins wegnemen bij uw medewerkers? Wat zijn de regels en mogelijkheden voor u als werkgever rond de vaccinatie van uw medewerkers? En wat kunt u doen om uw medewerkers gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden?

Onder leiding van Jan Dirk Stouten geven Jeroen van Kampen (Klinisch Viroloog Erasmus MC) en collega’s Tjeerd den Oudsten RRCM (Specialist Schadelastbeheersing) en Brenda van Dijk RCMC RCDI (Consultant Duurzame Inzetbaarheid) antwoord tijdens het webinar op woensdag 10 maart van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Meld u kosteloos aan> https://www.schoutenzekerheid.nl/Items/nl-NL/Evenementen/Kennissessie/Webinar-Vaccinatie-privacy-en-gezondheid-van-uw-medewerkers