Partnernieuws

Wegens groot succes volgt nieuwe workshop over duurzame inzetbaarheid medewerkers en teams op 5 juli!

12

Op 7 juni jl. hebben wij de workshop “Optimale, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en teams verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt de winst” gehouden en dat was een groot succes! Enkele reacties: Super! Boven verwachting! Zeer nuttig; het heeft mij aan het denken gezet! Hier worden wij enthousiast van! Eye opener! Goede mix van verschillende bedrijven en instellingen bij elkaar; dat is leuk en interessant!

Wilt u weten hoe u door optimale en duurzame inzetbaarheid van medewerkers en teams het ziekteverzuim binnen uw organisatie kunt terugdringen en de winst kunt vergroten? Kom naar de workshop van AccountAbility in samenwerking met Woosah op 5  juli aanstaande vanaf 12.30 uur in het prachtige Hof van Alexander in Kerkwerve. 

Door twee verkorte trainingen en uitleg over onze unieke aanpak, zult u zelf ervaren hoe dat werkt! Ook is er voldoende ruimte tot het stellen van vragen en het inbrengen van een eigen casus. Na afloop van de workshop is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

Voor het programma, nadere informatie en hoe u zich kunt aanmelden, kunt u contact opnemen met: info@account-ability.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here