Dinsdag 4 oktober werden de relaties en ‘Vrienden van Rijnmond BUSINESS’ gastvrij onthaald met een heerlijke welkomstcocktail door Martin Baan en zijn crew tijdens een gezellige BOB borrel bij La Buvette in het fraaie pand van Frame Office (het voormalige HBU-gebouw) aan de Coolsingel in Rotterdam.
Na het welkomstwoord van Kees van ‘t Zelfde, vertelde La Buvette directeur Martin Baan iets over deze bijzondere locatie en over het concept van La Buvette. Martin Baan: ‘Vakmanschap en de keuze voor verse kwaliteitsproducten is wat La Buvette een geliefde plek maakt voor eenieder die van smaakvol eten houd. Vrijwel alles wordt huisgemaakt door ons keukenteam onder leiding van chef-kok Fabian Oldenburger. De gehele dag kunt u terecht voor heerlijke croissants, baguettes en patisserie, verfijnde salades en een selectie van warme gerechten. De kaart wisselt regelmatig zodat u altijd de beste producten van het seizoen proeft. Bekijk op de website www.la-buvette.nl de recente menukaart.
Onze drankkaart biedt een selectie ’terroir’ wijnen en diverse aperitieven om van te genieten.
Talloze mogelijkheden op een stijlvolle locatie
Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement, receptie, presentatie of vergadering? Onze locatie kent talloze mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten en is geschikt voor 4 tot wel 150 personen. De centrale locatie aan de Coolsingel, het geheel in stijl ontworpen interieur en het heerlijke eten en drinken zullen uw gasten aangenaam verrassen.
Vergaderen kan in één van onze vijf vergaderzalen met een maximale capaciteit van 12 personen, in ons grand café kunnen wij uw receptie, borrel of diner verzorgen tot wel 150 personen. In de zomer kunt u zelfs naar buiten op ons zonnige terras.‘
Tot slot vertelde Laurens Vrind, directeur van Frame Office, in het kort iets over het concept van Frame Office, de uitbreidingsplannen, zowel in Rotterdam als in andere regio’s en over het unieke gebouw met een grote kluis ondergronds, die nog steeds in gebruik is.
Vervolgens gingen de gasten, onder het genot van heerlijke gerechtjes en diverse hapjes, met elkaar in gesprek over bedrijfshuisvesting en alledaagse zaken.