Overig

Aandacht voor adoptieplan Diergaarde Blijdorp tijdens BOB borrel

589

Dinsdag 15 mei organiseerde Rijnmond Business de derde Business Ontmoet Business (BOB) borrel van dit jaar. Het zakenmagazine voor bestuurders, ondernemers en directeuren in het Rijnmondgebied heeft de ‘Vrienden van Rijnmond Business’ beloofd om de BOB borrels telkens op een unieke locatie te organiseren. Ook deze derde bijeenkomst in 2012 is dit weer uitstekend gelukt. Na Het Kasteel van Rhoon en Hermitage in Rijsoord was deze BOB borrel in de Oewanja Lodge van Diergaarde Blijdorp. Het werd een feest van herkenning en leuke verhalen.

Ruim tachtig ‘Vrienden van Rijnmond Business’ en introduce’s hadden de moeite genomen om naar Diergaarde Blijdorp te komen. Gezien de bijzonder positieve reacties had niemand daar spijt van. Rijnmond Business uitgever Kees van ’t Zelfde ging tijdens zijn welkomstwoord al in op de teruglopende subsidie (in vijf jaar tijd van 4,5 miljoen, naar 8 ton) die Diergaarde Blijdorp van de Gemeente Rotterdam ontvangt en het plan van voormalig wethouder Hans Vervat om een adoptieplan te ontwikkelen, waarbij het bedrijfsleven een dier, een diersoort of een verblijf kan adopteren. Dit kan al vanaf zo’n 2.400 euro per jaar. Er zijn al een aantal bedrijven die dit adoptieplan hebben omarmd, waaronder Rabobank Rotterdam, toch al een belangrijke sponsor van de Rotterdamse Diergaarde, maar ook bedrijven als Van Leeuwen Buizen Groep, Serviceverlener Jeeves en verzekeraar Post & Co, Matrans en MNO Vervat adopteren dieren. Harald Schmidt, Assistent Hoofd Collectiecluster ging tijdens een afwisselende en boeiende presentatie kort in op de ontwikkeling van Diergaarde Blijdorp en de dieren die er gehuisvest zijn. Tot slot ging Mario van der List, hoofd marketing communicatie van Rabobank Rotterdam, in op het sponsorbeleid van Rabobank en met name van Rabobank Rotterdam. Hij ondersteunde zijn verhaal met fraaie beelden, waaronder ook beelden van de promotie van Diergaarde Blijdorp, middels een gigantische afbeelding van twee Giraffen op het hoofdkantoor van Rabobank Rotterdam aan de Blaak.

Wilt u ook een dier in Diergaarde Blijdorp adopteren? Kijk op:www.diergaardeblijdorp.nl

Na de presentaties werd er nog een door Jewel Trend beschikbaar gesteld horloge verloot onder de aanwezigen. Andre van der Linden van Den Otter Kantoorpartners uit Ridderkerk was de gelukkige winnaar en een bedrijfsprofiel in Rijnmond Business werd gewonnen door Cees de Vroomen van Kien Legal advocaten in Rotterdam.

Hierna werd het buffet geopend en genoten de aanwezigen van de diverse heerlijke gerechten en de drankjes. Natuurlijk werd er onderling ook over werk, de (economische) ontwikkelingen en andere zaken gesproken. De bezoekers waren vol lof over de locatie en de kwaliteit van de gerechten. Bij vertrek ontving iedereen nog een door Jewel Trend en Autotaalglas Ridderkerk beschikbaar gestelde goody bag. Namens Rijnmond Business kunnen wij u zowel een zakelijke activiteit als een feest in de privé sfeer, Diergaarde Blijdorp van harte bij u aanbevelen! De volgende BOB borrel is op 12 juni. Kijk op www.rijnmondbusiness.nl waar en hoe laat deze BOB borrel zal plaatsvinden.