Overig

Blijf veilig met gecertificeerde IIR mondkapjes en FFP2 mondneusmaskers

1605

Er is veel vraag naar veilige en snel leverbare mondkapjes. Daarom bieden wij als uw partner in de regio comfortabele en gecertificeerde TYP IIR chirurgische mondkapjes en FFP2 mondneusmaskers aan. Omdat iedereen het verdient om veilig te kunnen werken!

De mondkapjes zijn RIVM, ISO EN TÜV gecertificeerd, waardoor ze zeer geschikt zijn voor mensen met een contactberoep. De TYP IIR keurmerk mondkapjes zijn comfortabel vanwege het lichte gewicht, het 3-panel en de aanpasbare neusclip, waardoor ze veilig aansluiten op het gezicht. De CE-keurmerk FFP2 mondneusmaskers gaan nog een stapje verder en filteren gemiddeld 94% van de deeltjes in de lucht en lekken nauwelijks. Ze zijn zeer geschikt tegen bescherming van vochtdruppeltjes vanuit de longen, waardoor deze maskers goed ingezet kunnen worden voor bescherming tegen het coronavirus.

Voordelig geprijsd

De IIR mondkapjes zijn steriel verpakt en leverbaar vanaf vijf stuks. De prijs voor vijf stuks is € 9,50 (incl. verzendkosten). De FFP2 mondneusmaskers bieden een optimale bescherming en zijn te koop voor € 9,50 per twee stuks (incl. verzendkosten). Voor grotere hoeveelheden bieden wij een mooie staffelkorting aan. Neemt u hiervoor gerust contact op via printportaal@hjmediagroep.nl. Direct bestellen kan ook via www.staysafe2go.nl. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te leveren.

Staysafe2go.nl is een initiatief van HJ Media Groep en Euro Delta Services uit Ridderkerk omdat wij van mening zijn dat ten tijde van het coronavirus iedereen zichzelf en anderen kan beschermen. Daarom bieden wij gecertificeerde mondkapjes via een betrouwbare en ervaren fabrikant uit China. Kijk voor meer informatie, instructies en de certificaten op www.staysafe2go.nl.