Business Challenge Rotterdam komt eraan, Veel belangstelling voor Netwerkevent in de Kuip

72

Donderdag 16 juni aanstaande vind de tweede editie van het netwerkevent Business Challenge Rotterdam plaats op een werkelijke toplocatie, nl het veld van het mooiste voetbalstadion van Nederland, de Kuip.

Hoe vaak krijg je de mogelijkheid om op het veld van De Kuip, het mooiste voetbalstadion van  Nederland te staan, dit veld te betreden via de spelerstunnel waar de spelers van Feyenoord en hun tegenstanders dit normaal gesproken doen? Zelden of nooit natuurlijk. Het is dan ook heel bijzonder dat de organisatie van Business Challenge Rotterdam erin is geslaagd om op deze unieke locatie dit fantastische netwerkevent te organiseren. Anders dan vorig jaar is er een langere voorbereidingstijd geweest om het evenement te organiseren en het programma samen te stellen. Bas Lodder van Lodder Sfeermakers, een van de organisatoren: ‘Het belooft echt een fantastisch evenement te gaan worden. Het veld staat straks vol met schitterende grote en kleinere Pagoda tenten. We hebben zo’n 180 deelnemers en een fantastisch programma met interviews op het veld, presentatie in de kleedkamer van zowel Feyenoord als van de uitspelende partij en als klap op de vuurpijl kunnen de deelnemers en bezoekers op het veld op de foto met de recent door Feyenoord gewonnen K.N.V.B. beker. En wie wil dit nu niet?’  ‘Maar het gaat deze dag natuurlijk vooral ook om jezelf als bedrijf of organisatie te presenteren aan de andere deelnemers en de bezoekers, waarvan we er echt wel zo’n 5.000 verwachten. Met elkaar netwerken, praten over samenwerken en elkaar versterken zijn elementen die voor veel deelnemers bijzonder belangrijk zijn en waarvoor dan ook volop gelegenheid is,’ vult Kees van ’t Zelfde aan.  Natuurlijk kunt u ook genieten van lekkere hapjes en drankjes, er staan in alle vier de hoeken van het veld horecapunten opgesteld van waaruit drankjes worden verkocht.

Reserveer nu uw toegangsbewijs

Business Challenge Rotterdam is op donderdag 16 juni van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Om straks niet in de rij te hoeven staan voor een toegangsbewijs is het handig als u deze vooraf digitaal besteld. Dit kan via de website businesschallenge-rotterdam.nl
Uw toegangsbewijs vooraf bestellen scheelt straks wachttijd.

Deel dit artikel: