Overig

De Participatiewet. En nu?

792

We zijn een veelzijdig bedrijf, maar FrisFacilitair is ook onderscheidend in het bieden van de juiste maatschappelijke en sociale oplossing voor facilitaire zaken en het investeren in een goede relatie met medewerkers en opdrachtgevers. De diensten die FrisFacilitair levert variëren op het gebied van schoonmaak-, wasserij-, schilder- en onderhoudsdiensten. De medewerkers van FrisFacilitair komen bij de meest uiteenlopende bedrijven, scholen, instellingen en gemeentes in de Drechtsteden. De dienstverlening maakt het verschil, de vakbekwame medewerkers van FrisFacilitair staan bekend om hun klantvriendelijkheid en inzet. Een ander voordeel is het maatschappelijke aspect, door te kiezen voor FrisFacilitair geef je als werkgever mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dagelijks ritme en regelmaat.

Op 1 januari 2015 treedt de Participatiewet in werking. Voor bedrijven en overheid houdt het in dat ze banen vrij maken of werk creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor bedrijven die aan de slag willen gaan met mensen vanuit de Participatiewet zijn er diverse mogelijkheden bespreekbaar om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Een goede ontwikkeling is dat de Participatiewet mensen met een beperking de mogelijkheid biedt om in de vrije sector aan het werk te kunnen.

Bedrijven en instanties kunnen ervoor kiezen om onze mensen binnen hun eigen organisatie in te zetten. FrisFacilitair kan dus ook een belangrijke rol spelen bij de invulling van de Participatiewet binnen uw organisatie.

Daarnaast kiezen steeds meer ondernemers bewust voor organisaties die invulling geven aan SROI, Social Return On Investment. FrisFacilitair kan ook hier op verschillende manieren invulling aan geven.

Dit kan door het inhuren van onze vakkrachten of het uitbesteden van projecten aan de gemotiveerde medewerkers van FrisFacilitair. Regelmatig verzorgen wij een opleveringsschoonmaak van onder andere scholen en kantoren of worden we gevraagd om bouwlocaties op te ruimen zodat de omgeving tijdens een bouwproject schoon en opgeruimd blijft. Bouwbedrijven en andere instanties zijn erg te spreken over hun ervaring met onze medewerkers. Uiteraard kan FrisFacilitair uw organisatie ook voorzien van het juiste advies en ondersteuning bieden in de dagelijkse aansturing of begeleiding. Zowel Social Return On Investment en invulling geven aan de Participatiewet kan beide heel eenvoudig geregeld worden via

FrisFacilitair.

Kortom, met FrisFacilitair, als professionele partner, kiest uw bedrijf voor kwaliteit en duurzaamheid.

U kiest voor Maatschappelijk Verantwoord
Ondernemen en daar ben ik als bedrijfsdirecteur van FrisFacilitair trots op.