Overig

Heeboss Service en Onderhoud verlengt de levensduur van uw investering

793

De landelijk opererende onderneming Heeboss is gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van klimaatbeheersing- en luchtbehandelingsystemen. Het bedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht kent drie disciplines: Klimaatbeheersing, Luchttechniek en Service en Onderhoud. Deze laatste discipline is in 2007 opgericht als aparte divisie vanwege het toenemende belang van professioneel onderhoud. Een team van tien vakmensen is dagelijks bezig met het leveren van maatoplossingen voor de meest uiteenlopende bedrijven.

In de huidige economische situatie, met weinig bouwwerkzaamheden en organisaties die op zoek zijn naar kostenbesparing, biedt de afdeling Service en Onderhoud uitkomst. “Wij staan garant voor bedrijfszekerheid en comfort.

Bovendien ontzorgen wij klanten volledig. Het onderhouden en beheren van een bestaande installatie vergt andere capaciteiten dan het installeren van een nieuwe installatie. Voor Heeboss is het dus niet meer dan logisch dat die werkzaamheden door verschillende afdelingen, met ieder eigen gespecialiseerde technici, worden uitgevoerd,” legt algemeen directeur William Bosschaart uit. “Door middel van interne trainingen en bijeenkomsten bij leveranciers, blijven onze specialisten altijd up-to-date. Die investering betaalt zich uit naar de klant toe. Die kan namelijk altijd rekenen op ons vakmanschap. Ons team van onderhoudstechnici bestaat uit diverse specialisten, waarmee op basis van de installatie die onderhouden dient te worden vaste onderhoudsteams worden samengesteld,” vult marketing manager Joeri Giljam aan. “We zijn actief binnen een dynamische branche. Installaties worden steeds complexer, dus het kennisniveau kan niet achterblijven.” Of het nu gaat om enkele airconditioners of om het meest geavanceerde klimaatbeheersingssysteem: Heeboss Service en Onderhoud beschikt over kennis van alle merken en typen van apparatuur. De beste oplossing voor iedere specifieke situatie is zo gegarandeerd.

All-in onderhoudsconcept

“Heeboss Service en Onderhoud verzorgt al het onderhoud conform de F-gassenverordening, SCIOS-richtlijnen en NEN 2767, waardoor wij de zekerheid kunnen bieden van kwalitatief goed onderhoud”, zo continueert Giljam. “Het all-in onderhoudsconcept omvat preventief onderhoud, het periodiek onderhouden van het systeem om storingen zoveel mogelijk te voorkomen, en correctief onderhoud, het oplossen van eventuele storingen binnen een afgesproken responstijd. Ook uitgebreide rapportages inclusief een lange termijn onderhoudsplanning en prestatiecontracten behoren tot de mogelijkheden. Zeker met deze laatste mogelijkheden komen wij tegemoet aan de eisen en wensen van steeds meer middelgrote en grote ondernemingen en vastgoed-eigenaren, om zoveel mogelijk zekerheid over de conditie van de klimaatinstallatie te hebben”.

Anders denken in klimaatoplossingen

Volgens Bosschaart is men binnen de meeste organisaties wel doordrongen van het belang van goede service en onderhoud van klimaatbeheersingssystemen. “De voordelen zijn dan ook groot. Het zorgt voor een langere levensduur van een investering, het rendement van de installatie gaat omhoog en de kans op storingen omlaag. Bovendien zorgt regelmatig onderhoud en beheer er ook voor dat de exploitatiekosten onder controle worden gehouden, het voorkomt immers kritische systeemstoringen met samenhangende hoge reparatiekosten.” Heeboss Service en Onderhoud wil een echte partner zijn voor haar klanten.

Servicegerichtheid is dan ook één van de speerpunten. “Veel moderne systemen kunnen via een internetverbinding gemonitord worden, waarbij we op afstand storingen kunnen signaleren,” aldus Giljam. “Op afstand en op locatie zijn wij in staat snel tot een oplossing te komen. En bij calamiteiten kunnen we terugvallen op het verhuurassortiment

in koeling en airconditioning van zusterbedrijf Recool. Te allen tijde kunnen we snel respons bieden en de klant verschillende opties bieden. De korte lijnen met Heeboss Klimaatbeheersing en Luchttechniek betekenen dat de beste oplossing altijd nabij is, ook als het gaat om een eventuele vervangingsvraag van verouderde systemen. ‘Anders denken in klimaatoplossingen’ is niet voor niets ons credo. Met onze service, vakkennis, ervaring en meedenkend vermogen maken we dat elke keer weer waar.”

Benieuwd naar wat Heeboss Service & Onderhoud voor u kan betekenen?
Bel dan voor meer informatie naar
078- 699 00 10 of kijk op
www.heeboss.nl