Overig

Hup…

615

Ik vraag allereerst een beetje begrip voor deze column… ik weet niet of het nodig is…maar toch… Ik schrijf deze column namelijk nadat ik net in de ongelofelijk gelukkige omstandigheid ben geweest dat ik, in het stadion in Brazilië, de bizarre overwinning van Nederland op Spanje heb mogen zien. En in die stemming zit ik dus nog. Als deze column uiteindelijk gepubliceerd wordt, kan ik geen inschatting maken waar u en ik qua WK stemming zitten. Ik hoop op het beste in ieder geval!

Maar goed… zoals ik overal een leermomentje uit probeer te halen… zo ook weer hier. Moet je je voorstellen… onderweg naar Schiphol word ik ongeveer drie keer gesneden, krijg ik twee keer een middelvinger en loopt iedereen te grommen en te snauwen op Schiphol (dat relaas had ik al een keer gedaan).

Nog geen twee dagen verder sta ik met diezelfde, voor mij onbekende ‘wezenlozen’ te zoenen, knuffelen en te hossen! We houden echt van elkaar!

Weer terug in Nederland merk je dat de stemming wat veranderd is… in combinatie met een regelmatig zonnetje is het helemaal niet ongezellig! Lees de volgende morgen het AD en dan blijkt dat de economie gewoon ook even een paar sprongetjes de goede richting op is gegaan. Gewoon… omdat we lol hebben en we weer in alles geloven. Blijft toch een wondere wereld. Prachtig maar wonderlijk.

En dan mijn leermoment… Hoe leuk kun je het leven maken als je het aanvliegt met een gevoel van overwinning in combinatie met een gulle lach? Ik heb mijzelf een nieuwe missie en doelstelling gegeven voor de aankomende tijd! Buiten dat ik u met mijn bedrijf ga voorzien van wetenschappelijk zeer verantwoorde oplossingen, die wij met gedegen expertise komen implementeren… wil ik bij iedere klant een enorme lach op zijn gezicht toveren! Door net even iets extra’s te doen, wat ze helemaal niet verwachten. Gewoon omdat het kan. En lol de aanjager is van het succes. Ik weet nog niet wat het gaat worden, maar ik laat een paar dozen pizza’s aanrukken en trek mijn beste mensen bij elkaar. En dan… wacht maar af.

Dus voor nu even… Hup Helmink!