Overig

Kerst aan de Maas met Ger Vos

667

Het zal ergens in 2000 zijn geweest dat ik kennis maakte met Ger Vos. Volgens een relatie van ons beiden konden wij wel iets voor elkaar betekenen. Ger, zanger van beroep, en ik als uitgever van zakenmagazine Rijnmond Business, met allebei een flink en interessant netwerk, daar moesten voordelen te behalen zijn zo dacht onze relatie. En gelijk had hij.

Twaalf jaar later is Ger nog steeds een bevriende relatie, die mij in al die jaren in contact heeft gebracht met een flink aantal bijzondere en interessante ondernemers. Omgekeerd is dat eveneens het geval. Maar daarbij is het niet gebleven. Zo organiseerden wij, samen met compagnon en marketeer Laurens Appel, tweemaal een succesvol Kerstgala in het Maasgebouw van De Kuip. Met ruim tweehonderd schitterende gasten en een geweldige opbrengst voor de Stichting Clini Clowns waren het twee meer dan geslaagde gala’s. Ger verzorgde beide avonden, samen met een professioneel orkest, de muzikale invulling. Tijdens het tweede gala was er een gastoptreden van Ernst Daniel Smid. Beide gala’s kenmerkten zich door een bijzondere fraaie aankleding van het Maasgebouw en dit alles zorgde voor een bijzonder sfeervolle ambiance.

Na deze twee gala’s is Ger niet stil gaan zitten. Integendeel. De nu 49-jarige zanger, die dertien jaar geleden van zijn hobby z’n werk maakte (tot die tijd was hij zelfstandig ondernemers in de interieurbouw) treedt over de hele wereld op. “Eigenlijk ben ik in het buitenland bekender dan hier in eigen land”, aldus de grote en altijd goedlachse zanger uit Brielle die en passant vertelt dat Gerard Joling mede aan de basis heeft gestaan van zijn succes. Ger werd door Jos Passenier, witgoed ondernemer in Brielle, opgegeven voor het RTL 4 programma Hollands Hollywood, waar hij werd gekoppeld aan Gerard Joling. Antje Monteiro, met Margriet Eshuis als mentor werd eerste en Ger werd tweede. Ger Vos: “Als Gerard Joling nu thuis een feestje geeft, dan vraagt hij mij om op te komen treden. Grappig toch?”  Maar Ger Vos doet meer. Zo staat hij aan de wieg van de ‘Kennissenclub’ (www.kennissenclub.nl), een club van ondernemers in het hogere segment.

Internationale optredens

Ger Vos is niet alleen in Nederland, maar zeker ook internationaal een veel gevraagd artiest. Zo is hij regelmatig te bewonderen in  mondaine oorden als Monaco en Marbella, maar ook in Oostenrijk en Zwitserland.  En onlangs, tijdens de voor Nederland zo succesvol verlopen Olympische spelen, in Londen. Last but not least en waarschijnlijk tot op heden zelfs het meest succesvol was zijn, door ECC Invest geboekte, optreden voor de Koninklijke familie en topondernemers in Azie. Middels levensgrote Billboards in de stad werd zijn concert daar aangekondigd. “Super was het om dit te mogen doen”, aldus de grote onbekende bekende Nederlander, die nu in eigen omgeving toe is aan een volgende stap: een concert in het Nieuwe Luxor Theater op de Kop van Zuid. Het thema van het concert, dat plaats zal vinden op maandag 10 december aanstaande, is ‘Kerst aan de Maas’

Kerst aan de Maas

Samen met organisator Ardie den Hoed van Fast Forward organiseert Ger Vos zijn eigen concert ‘Kerst aan de Maas’. Tijdens deze unieke en feestelijke avond zal Ger, bijgestaan door een orkest, onder meer vele bekende jaren 60 en 70 succesnummers van internationaal befaamde artiesten vertolken. Margriet Eshuis zal tijdens Kerst aan de Maas een gastoptreden verzorgen.

Partners van Kerst aan de Maas zijn: Spido, Old Dutch, Kaat Mossel, Bilderberg Parkhotel Rotterdam, Van der Valk Hotel Ridderkerk, Luxor Theater Rotterdam, Multi-Post, Lodders Sfeermakers en Rijnmond Business.