Ross Lovell kookt de sterren van de hemel. Ridderkerk heeft er een klasse restaurant bij sinds Ross Lovell zich vestigde in het historische pand van het voormalige Wapen van Rijsoord aan de Waal.
Chef-kok Gerrit van den Berg kookt er de sterren van de hemel. Dat deed hij al bij Solo in Gorinchem, maar die sloot de deuren door een noodlottig ongeluk van de eigenaar. Sinds 2 jaar bewijst Gerrit zijn liefde voor het vak in zijn eigen restaurant samen met levenspartner en sommelier Isabella Wildtham. Ze koken op topniveau met eerlijke en pure ingrediënten maar voor betaalbare prijzen. Het driegangen weekmenu is € 30 en een lunch van brood met tonijnsalade, gerookte zalm of carpaccio met truffel crème kan al vanaf 5 euro. “Wij willen geen chique zaak met hoge drempels, maar juist dat iedereen zich welkom voelt”, vertelt Isabella. Het is ongeëvenaard genieten in het knusse en smaakvol ingerichte restaurant.
Het stel organiseert allerlei activiteiten. Zo houden zij wijn/spijzen-avonden en kun je ’s zomers genieten van amuses en champagne in een sloepje op de Waal en daarna aanleggen voor het diner op het terras. Op 28 oktober was het CELEBRATION TIME! Want toen bestond Ross Lovell precies twee jaar en dat vierden zij grandioos met bubbels, walking dinner en live entertainment van ‘Beware of the Piano’s’.
Reserveren?
Bel 0180-420 996, mail info@rosslovell.nl of bezoek rosslovell.nl.
Reserveer tijdig.