Transport & Logistiek

Met de e-bike naar het werk

1196

Het advies is nog steeds om zoveel mogelijk thuis te werken. Toch wordt het ook weer drukker op de weg. Werken uw medewerkers op locatie? Dan is dit misschien een goed moment om fietsen te stimuleren in uw organisatie. Bij zestien fietswinkels rond de A15 kunnen uw medewerkers gratis een week een e-bike proberen. Bevalt het? Dan kunnen ze vervolgens een (elektrische) fiets met korting aanschaffen, mits ze deze gemiddeld twee dagen per week gebruiken om naar het werk te komen.

Wilt u de probeeractie en de kortingsregeling in uw organisatie onder de aandacht brengen? Of wilt u meer doen en deze periode aangrijpen om het mobiliteitsbeleid van de organisatie anders in te richten? Het bedrijvenplatform Samen Bereikbaar helpt u hierbij en geeft u (logistiek) advies. Al meer dan zestig ondernemers en bedrijven uit de regio gingen u voor. Meer informatie vindt u op www.samenbereikbaar.nl.

Samen Bereikbaar

Het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, Provincie Zuid – Holland en Drechtsteden werken samen aan een betere doorstroming op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem. Dit maakt onderdeel uit van de Korte Termijn Maatregelen A15, die als doel hebben de doorstroming op de A15 op de korte termijn te verbeteren. Met het bedrijvenplatform Samen Bereikbaar hebben we verschillende regelingen en acties opgezet voor (logistieke) bedrijven.