Overig

Nieuwe wenskaarten op Denkaanelkaar.nl

1495

Wie verras jij met onze speciaal gemaakte wenskaarten?

We leven in een lastige en onbestendige tijd. Veel mensen zitten (eenzaam) thuis en zijn onthouden van sociale contacten. Anderen maken zich zorgen om hun gezondheid, zijn ziek, angstig, verdrietig of boos omdat ze niet weten waar ze aan toe zijn of vanwege nadelige economische gevolgen van het coronavirus. Om deze dierbaren of bekenden een hart onder de riem te steken heeft HJ Media Groep www.denkaanelkaar.nl gelanceerd. Een site vol met opfleurende, leuke en voordelige wenskaarten waarmee je iemand echt kunt verrassen. Want juist nu moeten we blijven denken aan elkaar!

Kaart met een verrassing

Op Denkaanelkaar.nl staan wenskaarten die anders zijn, wenskaarten die speciaal voor deze tijd zijn bedacht en ontworpen. Vooral de wenskaarten met een verrassing zijn vernieuwend en blijken een schot in de roos. Een kaart ontvangen is sowieso leuk, maar een kaart met een verrassing maakt het net nog een beetje leuker! Daarom zijn er weer veel nieuwe wenskaarten aan deze categorie toegevoegd. Zo zijn er kaarten waarmee je letterlijk en figuurlijk een “bakkie troost” aanbiedt of meeleeft met de (eenzame) thuisblijvers door te vragen of iemand het nog trekt. Liefhebbers van zoetigheid zoals chocolade(melk) of stroopwafels krijgen een zoete of warme groet. Succes is gegarandeerd!

Bedrijven

Sinds de lancering van Denkaanelkaar.nl zijn er verschillende bedrijven en organisaties die hun relaties of medewerkers verblijden met een wenskaart, al dan niet met een verrassing. Bijvoorbeeld om thuiswerkers te laten weten dat ze niet vergeten zijn, klanten een hart onder de riem te steken of medewerkers te bedanken voor hun inzet. Daarbij denken we ook uiteraard graag mee. Zo zijn er kaarten gestuurd met een bloemencadeaubon, een bakkersbon en een thuisbioscoopbon met een toepasselijke afbeelding en tekst.

Wie ben jij niet vergeten en verdient onze speciaal gemaakte wenskaarten? Vanaf € 2.95 (inclusief portokosten) verstuur je al heel eenvoudig een dubbele wenskaart met envelop of een wenskaart met verrassing. Wanneer je een kaart voor 13.00 uur bestelt zullen we de kaart met jouw persoonlijke boodschap dezelfde werkdag versturen.

Meer weten kijk op www.denkaanelkaar.nl of neem contact op met HJ Media Groep via info@hjmediagroep.nl of 0180 33 16 00.