Overig

Regioplein Zuid-Holland Zuid tijdens Bouw Compleet

444

Op 9, 10 en 11 September 2014 vindt in de Evenementenhal Gorinchem de vakbeurs Bouw Compleet plaats. Tijdens deze vakbeurs is er een regioplein gevormd waar ruim 40 voornamelijk regionale ZZP-ers zich presenteren.

Het regioplein is een initiatief van Johan de Ruiter van Van Wijngaarden Groothandel in Sliedrecht en Lambert van Gameren van ZZP-News. Johan de Ruiter licht toe hoe het regioplein tot stand is gekomen. “Wij zien steeds vaker dat regionale ZZP-ers elkaar opzoeken en van elkaars diensten gebruik maken. Bij grotere bedrijven was en is dat vaak al gebruikelijk. Kijk maar naar een scheepswerf, waar veel andere bedrijven voor werken. Of een aannemer die met onderaannemers en inleners aan het werk is. Vaak leveren bedrijven kwaliteiten die ook prima aansluiten bij andere doelgroepen. Denk aan een watersnijbedrijf dat normaal in de metaalbewerkingsindustrie opereert, maar ok prima stenen, kunststof of zelfs hout voor andere bedrijven kan snijden.”

De Ruiter broedde al langer op een plannetje waarmee regionale bedrijven zich meer kunnen  laten gelden. “Wij hebben nu samen met andere bedrijven in de bouwbranche uit regio Zuid-Holland Zuid de handen ineen geslagen. Wij geloven sterk in regionaal samenwerken voor ZZP-ers. Onze slogan tijdens het werven voor deelnemers voor het regioplein was dan ook: ‘Zeg niet te snel nee, maar doe gewoon mee aan het Regioplein-ZHZ tijdens de beurs Bouw Compleet. Ga de uitdaging aan, want krachten bundelen maakt sterk!’ En het resultaat mag er zijn. Wij hebben bijna 500 m2 standruimte gevuld met verschillende bedrijven uit de bouwbranche. Dat geeft de vakbeurs Bouw Compleet een extra toegevoegde waarde en is het voor u als bezoeker daarom dus extra interessant om deze beurs te komen bezoeken.”

Meer informatie is te vinden op de website www.regioplein-zhz.nl en ok diverse mediapartners zoals Drechtsteden BUSINESS (www.drechtstedenbusiness.nl), ZZP- News (www.zzp-news.nl) en Sliedrecht Vandaag (www.sliedrechtvandaag.nl) ondersteunen dit initiatief.

Regioplein tijdens Bouw Compleet

De vakbeurs Bouw Compleet is dé relatie- en netwerkbeurs in de bouw. Bent u een aannemer, onderaannemer, werkvoorbereider, uitvoerder, calculator, architect, vertegenwoordiger, werkzaam bij een woningbouwvereniging, werkzaam bij de gemeente of op een andere manier bouwspecialist, dan zien wij u graag op het Regioplein tijdens Bouw Compleet Gorinchem!