Overig

Ruim 180 bezoekers tijdens gezamenlijke MeerBusiness / BOB borrel bij RTV Rijnmond

497

Onder het motto dat samenwerken anno 2012 zijn vruchten afwerpt, organiseerde MeerBusiness Rotterdam-Rijnmond en zakenmagazine Rijnmond Business op dinsdag 9 oktober gezamenlijk een netwerkborrel. Beide organisaties organiseren regelmatig individueel netwerkborrels, maar bij wijze van proef en omdat ze beiden op 9 oktober een borrel in de agenda hadden staan hebben MeerBusiness Rotterdam-Rijnmond besloten om ditmaal samen op te trekken. Het resulteerde in een bijzonder druk bezochte MeerBusiness met BOB borrel op. Maar liefst 183 ondernemers gaven acte de presence. Rond vijf uur stond er dan ook een flinke rij met ondernemers voor de deur bij RTV Rijnmond, die allen persoonlijk welkom werden geheten en munten ontvingen voor drankjes. Het welkomstdrankje werd aangeboden door Zano (maatkleding).

Direct na het welkomstwoord van Eric Wehrmeijer, directeur RTV Rijnmond, werden er uit een bokaal enkele visitekaartjes getrokken. Degene van wie het kaartje was kreeg een leuke prijs. Zo kreeg Roel Docter van M.I.D. een horloge, Wim Noordzij van Ducos Productions een VIP Arrangement voor de Zesdaagse, Frank Rosendahl van T2C een VIP arrangement tijdens de Bep van Klaveren Memorial, Richard van Elburg van Van Elburg chauffeursdiensten een Quinton brandveiligheidspakket en Jan van der Hoek van Holland Ridderkerk een commercial op RTV Rijnmond.

Hierna werden de bezoekers in de gelegenheid gesteld om een kijkje te nemen achter de schermen van RTV Rijnmond. Terwijl er mogelijkheden waren om een tekst te bedenken voor een radiocommercial en mee te werken aan een sportprogramma. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt.

De catering werd verzorgd door Bon Bon Party Catering uit Alblasserdam, terwijl Adriaanse en van der Weel advocaten, Autotaalglas Ridderkerk, For Good Management, MKB Cursus & Training, RMC, Sierat administratiekantoor en De Telecom Adviseur een aantal drankjes sponsorden.

CT-AV verzorgde de display schermen en Sonny Lips Fotograficus de fotografie.

De volgende BOB borrel organiseert Rijnmond Business weer alleen. Deze staat gepland op dinsdag 6 november 2012. Locatie is ditmaal het ss Rotterdam. De BOB borrel is van 17.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan via: kees@rijnmondbusiness.nl