Overig

Sfeervolle BOB-borrel bij Het Kasteel van Rhoon

878

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseerde Rijnmond BUSINESS de eerste BOB – borrel van dit jaar. Ondanks de vakantieweek werd de borrel goed bezocht. In een bijzonder sfeervolle ambiance konden de ‘Vrienden van Rijnmond BUSINESS’ genieten van overheerlijke hapjes, door Schmidt Zeevis geleverde Oesters, een door Het Kasteel van Rhoon aangeboden en uitstekende buffet. Maar ook van een fijne door Liberté wijnkopers aangeboden Prosecco.

Veel bezoekers maakten gebruik van de mogelijkheid om een tweet te plaatsen op het door Content Display geplaatste scherm. Kees van der Hoek van Lagestee Metselwerken won een gratis bedrijfsprofiel in Rijnmond BUSINESS.

De eerstvolgende BOB-borrel is op dinsdag 17 april. Locatie is dan: Restaurant Hermitage in Rijsoord. Aanvang: 17.00 uur. Naast een gratis bedrijfsprofiel maken bezoekers dan kans om een door Jewel Trend in Ridderkerk beschikbaar gesteld horloge te winnen en ontvangen alle bezoekers na afloop een goody bag.

Deze BOB-borrel werd mede mogelijk gemaakt door:

Het Kasteel van Rhoon

Schmidt Zeevis

Liberté Wijnkopers

Content Display

Rijnmond BUSINESS bedankt genoemde bedrijven voor hun medewerking. Mede dank zij hen werd het een bijzonder geslaagde netwerkavond.

Graag tot dinsdag 17 april bij restaurant Hermitage in Rijsoord!