Sfeervolle BOB borrel met heerlijke oesters en mosselen bij Delta Hotel in Vlaardingen

74

“Het heeft zo zijn voordelen om lid te zijn van de Vrienden van BUSINESS,”  sprak een van de bezoekers aan de BOB borrel op dinsdag 30 augustus bij het Delta Hotel in Vlaardingen. “Dit jaar hebben we al een flink aantal interessante en sfeervolle bijeenkomsten gehad en nu vandaag weer een boeiende masterclass over de veranderingen in de Wwz door Schouten Zekerheid en Ten Holter Noordam Advocaten en aansluitend nu weer een fantastische BOB borrel met collega ondernemers waarmee ik kan netwerken. Met een glaasje Prosecco als welkomstdrankje heb ik eerst even heerlijk op het buitenterras van het uitzicht staan genieten.” “Net een levend schilderij he?,” vult een zakenrelatie aan. “Inderdaad en zojuist enkele lekkere oesters van de Oesterparel op en nu aan de mosselen.  Het is weer goed verzorgd. Dat is het eigenlijk altijd bij de BOB borrel. Een uitstekende combinatie van kennisvermeerdering, lekker eten en drinken en netwerken. Een prima concept en eigenlijk onvoorstelbaar dat jullie dit zo kunnen organiseren voor zo’n laag bedrag aan lidmaatschap.”

Zo’n tachtig ondernemers genoten deze middag volop van het gebodene en gingen graag met elkaar in gesprek over de zojuist opgedane kennis over de veranderingen in de Wwz en andere zakelijke ontwikkelingen.

Rijnmond BUSINESS bedankt het Deltahotel en Oesterparel voor de uitstekende en gastvrije verzorging van deze BOB borrel. En Schouten Zekerheid en Ten Holter Noordam Advocaten voor het verzorgen van de masterclass en de bezoekers voor de aanwezigheid deze middag.

Deel dit artikel: