Overig

Spectaculaire opening Now

1529

Op een normale dinsdagavond is het redelijk rustig aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam – Hillegersberg en kun je er ook voldoende parkeerruimte vinden. Zo niet op dinsdagavond 15 mei. Het was er een drukte van belang. Vooral rond nummer 53a. Bijna driehonderd genodigden probeerden er een parkeerplaats te vinden. Uiteindelijk is het iedereen gelukt en was het ‘gezellig druk’ in de zojuist door Gaay van der Linde geopende Moodstore NOW.

De naam is gevallen. NOW.  Een initiatief van Gaay van der Linde die, samen met haar man Robert een niet onbekende ondernemer in Rotterdam en omgeving, op het idee kwam om een op hoog niveau opererende Moodstore te beginnen.

Zodra je de winkel binnen komt straalt het kwaliteit uit, maar niet alleen dat. Het is er bijzonder sfeervol en je vindt er een breed scala aan producten. Zo tref je er fashion, jewelry, bags, home fragnances, pottery, maar ook alles voor livings, badkamers, lounge outside, vloeren, slaapkamers, muurbekleding, (open) haarden, buiten haarden, zwembaden en deuren.

Gaay gaat niet alleen producten adviseren en verkopen, maar start binnenkort ook met proeverijen, fashion events en wordkshops.

De bijna driehonderd aanwezigen tijdens de opening kregen niet alleen een voorproefje van hetgeen NOW MOODSTORE te bieden heeft, maar konden evenzeer genieten van overheerlijke hapjes, bijzondere drankjes, oesters en een optreden van de bekende Spaanse en met name op Ibiza bekende zanger Paco Fernandez en zijn band. Of, zoals op de uitnodiging stond: featuring Ibiza numero uno: Paco Fernandez en band.  De zanger maakte er een waar spektakel van. Het duurde dan ook niet lang tot er werd gedanst.

NOW: de Moodstore van Nederland met een eigenzinnige mix van fashion, living en giving. NOW: zinneprikkelend en inspirerend.

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor binnen of buiten, of qua kleding, tassen, horloges of meer, brengt u dan gerust eens een bezoek aan Moodstore NOW, Bergse Dorpsstraat 53a, Rotterdam.

T: (010) 4184233. I: www.nowinstyle.nl