Overig

Steeds meer ondernemers en zakelijke rijders ontdekken Opel van Mill

546

Als er één ding is dat alle Duitse auto’s gemeen hebben, is het wel hun hoge kwaliteitsstandaard. De auto’s zijn solide, betrouwbaar en voorzien van de nieuwste technologische hoogstandjes. Opel bewijst met haar modellen dat Duitse kwaliteit en innovatie bereikbaar zijn voor een betaalbare prijs. Mede om die reden wordt Opel door steeds meer ondernemers en zakelijke rijders

ontdekt. Als exclusief geselecteerd  Opel Business Centre informeert en adviseert Opel dealer van Mill u graag over zorgeloze mobiliteit.

Met aansprekende modellen van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wint Opel steeds meer terrein op de zakelijke markt. Daarbij maakt het lage brandstofverbruik, de geringe CO2 uitstoot en bijtelling het nog interessanter. Denk hierbij aan de Opel Ampera met 0% bijtelling. De Corsa ecoFLEX met een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 25 en slechts 14% bijtelling. Of de Combo, Vivaro of Movano. Stuk voor stuk bedrijfswagens die het comfort van een personenauto combineren met de functionaliteit van een bedrijfswagen.

 

De klant volledig ontzorgen

Aan het woord zijn accountmanager Dick de Bruin en directeur Bob van Hal van Opel van Mill uit Dordrecht en Gorinchem. “Rijden in een Opel biedt vele voordelen, zeker ook op financieel gebied. Ondernemers en zakelijke rijders die bewust kijken naar de kosten kiezen steeds vaker voor Opel,” begint De Bruin. Hij merkt dat steeds meer bedrijven in het midden- en kleinbedrijf toe zijn aan een ander merk. Hierbij geeft de prijs in combinatie met uitstraling vaak de doorslag om voor Opel te kiezen. De Bruin geeft hiervan een voorbeeld. “Bij Woningcorporatie Trivire zijn kwaliteit en duurzaamheid belangrijke speerpunten. Door de aanschaf van tien bedrijfswagens van Opel hebben zij gewerkt aan een kwaliteitsverbetering van hun wagenpark. Vooral de combinatie van duurzaamheid en functionaliteit tegen een aantrekkelijke kostprijs sprak de organisatie aan.” Van Hal gaat verder: “Daarbij speelt het ook een rol dat wij een onderdeel zijn van Amega, een organisatie met dealerschappen van toonaangevende merken. Daarnaast is Amega de moedermaatschappij van AA Lease, AA Rental, schadebedrijven en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aanbieden en de klant volledig ontzorgen, van op- en ombouw tot belettering en van financiering tot schadeafhandeling.”

0% Bijtelling met de elektrische Opel Ampera en Chevrolet Volt

De elektrische Opel Ampera met haar schone en zuinige motor is een voorbeeld van voordelig en zuinig rijden met een hoge mate van rijcomfort. “De Ampera voldoet ruimschoots aan de norm voor vrijstelling van BPM, wegenbelasting en zakelijke rijders profiteren van 0% bijtelling. Met name voor ondernemers zijn er diverse fiscale voordelen, die rijden in de Ampera nóg aantrekkelijker maken,” legt Van Hal uit. “De Ampera maakt het overstappen naar elektrisch rijden eenvoudig en zorgeloos. Bovendien is de Ampera een auto waar je in gezien mag worden, het is een auto met een stoere uitstraling die zonder compromissen inzetbaar is in het dagelijkse leven. Voor korte afstanden, maar ook voor lange vakantieritten. Het is een dynamische, ruime 5-deurs elektrische auto met een uitgebreide

actieradius van 500 kilometer, zonder de accu tussentijds op te laden.” Bij Van Mill kunt u eveneens terecht voor de elektrische Chevrolet Volt waarbij de bijtelling ook 0% is bij zakelijk gebruik. Van Hal: “De Chevrolet Volt is geen hybride en ook geen accu-afhankelijke elektrische auto. De Volt wordt altijd elektrisch aangedreven door de Voltec® elektrische aandrijfunit en blijft rijden, ook als de lithium-ion accu leeg raakt. Dit dankzij de aanwezige motor-generator, die de actieradius laat groeien tot ruim 500 km. Het moment waarop de motor-generator het overneemt van de accu gaat onopgemerkt voorbij.”

Opel Corsa ecoFLEX met het voordelige bijtellingstarief van 14%

Ook de vlot rijdende Opel Corsa is dankzij de zuinige motoren extra voordelig voor de zakelijke klant. “Rijplezier gaat prima samen met een laag brandstofverbruik. De Corsa ecoFLEX 1.3CDTI heeft bijvoorbeeld energielabel A, een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 25 en komt in aanmerking voor slechts 14% bijtelling, geen BPM én geen wegenbelasting.” Daarnaast is de Corsa ook leverbaar met een 1.2 Bi-Fuel motor. Deze motor kan zowel op LPG als op benzine rijden. De Bruin: “Met de relatief lage prijs voor LPG in Nederland is Bi-Fuel een zeer interessant alternatief. Zakelijke rijders profiteren bovendien van een lagere bijtelling van 20%.” De Corsa is leverbaar vanaf slechts €16.495,-. De Business+ uitvoering is standaard voorzien van oa. Touch & Connect, navigatiesysteem, Bluetooth en airconditioning. Daarnaast is de Business+ uitvoering leverbaar met gratis lichtmetalen velgen. Een andere auto die heel goed zakelijk inzetbaar is, is de Opel Adam. “Door de vele opties die de Adam biedt, is de auto zo te vormen dat hij  precies past bij de uitstraling van een onderneming.”

Opel Combo; laag brandstofverbruik, onderhoudskosten en goede restwaarde

Met een modern en stijlvol design zijn de Opel Bedrijfswagens hét perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Welke zakelijke plannen u ook heeft, u treft altijd wel een geschikte wagen bij Van Mill. Zoals de Combo die het grootste laadvermogen in zijn segment heeft. De Bruin: “De Combo heeft een laadvermogen tot wel 1.025 kg. Dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neem je van alles met gemak mee. Dit grote laadvermogen is onder meer te danken aan zijn innovatieve Bi-Link achterwielophanging. Dit systeem zorgt bovendien voor betere rijeigenschappen en een hoger rijcomfort. Daarnaast heeft men keuze uit verschillende benzine-, diesel- en CNG motoren.” Van Hal vertelt verder: “Omdat Opel ook graag rekening houdt met budget én het milieu, is de Combo ook nog eens ontzettend zuinig. De kilometerkostprijs van de Combo behoort tot een van de beste in zijn segment; dit is te danken aan het lage brandstofverbruik, de lage onderhoudskosten en de goede restwaarde.”

Opel Vivaro

De Opel Vivaro is de middelgrote bestelwagen van Opel en bezit veel comfort en functionaliteit. De Bruin zegt hierover: “Het interieur van de vernieuwde Vivaro is nu nog stijlvoller door een aanpassing van het dashboard en uitgebreide nieuwe infotainment mogelijkheden.” Met een uitgebreid modellenaanbod komt de Vivaro tegemoet aan de meest uiteenlopende behoeften van bedrijven. “Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, daarom is de Opel Vivaro leverbaar in drie varianten. Zoals de Gesloten Bestel met enkele of dubbele cabine en de veelzijdige Platform Cabine,
die u kunt laten voorzien van een opbouw op maat. De Gesloten Bestel is leverbaar in twee lengtes en twee hoogtes, met een laadruimte tot 8,4 m3.” Moet u naast lading regelmatig ook meer personen meenemen, dan is de Dubbele Cabine interessant. “Met zes zitplaatsen met achter een stevige scheidingswand is er nog altijd een flinke laadruimte over,” aldus De Bruin. Naast deze bedrijfs-

wagenvarianten van de Vivaro zijn er ook twee personenwagenvarianten: de Vivaro Combi en de Tour Elegance. “Welke Vivaro u ook kiest, de auto biedt veel gebruiksgemak, ruimte en een ontspannen werkomgeving.”

Opel Movano

De Opel Movano is geschikt voor het zwaardere werk. Met zijn vier lengtes, drie hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren. Hierbij kan men kiezen uit twee concepten; voor- of achterwielaandrijving. “Geen twee klussen zijn hetzelfde en

iedere weg is weer anders,” zegt De Bruin. “Wie vaak zware lasten vervoert, zal de voorkeur geven aan achterwielaandrijving. Staat wendbaarheid centraal, dan biedt de Opel Movano met voorwielaandrijving en een GVW tot en met 3.500 kg precies wat u nodig hebt.” Net als de ander bedrijfswagens houdt de Opel Movano rekening met het milieu verklaart Van Hal. “De Movano heeft zeer zuinige dieselmotoren die voldoen aan de Euro5 norm en de Bedrijfswagens zijn allemaal standaard voorzien van een diesel roet filter.”

Opel Business Centre

Om perfect aan de verwachtingen van de zakelijke markt te kunnen voldoen, heeft Opel Nederland het label ‘Business Center’ gecreëerd. Een keurmerk voor een selectief aantal Opel dealers die voldoen aan de normen en eisen om de zakelijke klant te bedienen. Opel Van Mill draagt dit keurmerk waardoor u altijd kunt rekenen op de snelste service, vervangend vervoer, 24 uur service, een uitgebreide business lijn met aantrekkelijke modellen, gespecialiseerde nazorg, ruime openingstijden en een vakkundig accountmanager. Dick de Bruin heeft hier een speciale opleiding voor gevolgd. Hij zegt hierover: “Wij vinden het van groot belang dat er een goed advies gegeven wordt om zo de juiste keuzes te kunnen maken. Of het nu gaat om een zakelijke rijder, een eenmansbedrijf, een ZZP-er, een onderneming in het Midden- en Kleinbedrijf of een grote onderneming, wij staan voor u klaar.”