Overig

Stout & Partners gaat zonder oprichter de toekomst in

593

Na bijna dertig jaar gaat de grondlegger van Stout & Partners genieten van zijn pensioen. Eind februari treedt hij terug uit de driekoppige directie, die dan nog zal bestaan uit Teo Vlot en Hug Plaisier.

De eenmanszaak die de heer Stout in 1982 begon, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig, gecertificeerd, administratie- en belastingadviesbureau. “Het bedrijf kende een vliegende start. Na een jaar waren we reeds met zijn vieren. Ook zijn we de eerste tien jaar twee keer uit een pand gegroeid. Het mooie is dat dit vooral door mond-tot- mond reclame is gekomen,” aldus Stout. Gevraagd naar het geheim van het succes vallen termen als openheid, directe lijnen en net even iets meer kunnen toevoegen dan een ander. Plaisier: “We leveren structureel kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Het MKB heeft vaak helemaal geen duur accountantskantoor nodig. Helaas is die bewustwording er nog niet altijd. Maar men kan voor een totaalpakket aan diensten gewoon bij Stout & Partners terecht.”

Met het naderende afscheid in zicht gaat Stout het contact met de klanten het meeste missen. “Ik vind het bijzonder dat er met zoveel klanten een vertrouwensrelatie is gekweekt. Ze vertrouwen ons, weten dat ze op ons kunnen bouwen en sommige bedrijven zijn door de jaren heen met ons meegegroeid.” Op 9 maart vindt zijn afscheidsreceptie plaats. Hij laat Stout & Partners, dat na zijn vertrek gewoon die naam blijft dragen, met een gerust hart achter. “Teo en Hug zijn al sinds 2003 partner en stukje bij beetje is alles overgedragen. Stout & Partners blijft in goede handen.”