Overig

Super BOB Barbecue bij Van der Valk Hotel Ridderkerk

471

Evenals de afgelopen twee jaar organiseerde Rijnmond BUSINESS als laatste bijeenkomst voor de zomervakantie tbv de leden van de ‘Vrienden van Rijnmond BUSINESS’, in samenwerking met en bij Van der Valk Hotel Ridderkerk, een Business Ontmoet Business (BOB) Barbecue. Dit jaar vond deze BBQ plaats op dinsdag 1 juli. En wat troffen de ruim 250 ondernemers en bestuurders het deze middag. Onder een werkelijk stralende zon konden zij genieten van een fantastische barbecue en geweldige culinaire hoogstandjes.

Bij de entree van de fraai aangelegde en goed onderhouden tuin ontvingen de gasten een heerlijk glaasje Prosecco, waarna er onder het genot van al het lekkere eten en heerlijke drankjes volop werd genetwerkt, over de successen van het Nederlands elftal en de naderende zomervakantie werd gesproken.

Voorafgaand aan deze bijeenkomst was er een door Rijnmond BUSINESS, in samenwerking met Rotterdams LEF georganiseerde masterclass over familiebedrijven, waaraan onder meer Rob en Freek van der Valk hun medewerking verleenden. Ruim 80 ondernemers woonden de masterclass bij.

Beide bijeenkomsten leverde bijzonder veel positieve reacties op. Een van de reacties: ‘Het was super!’