Overig

Van exclusief schilderij tot balpen

778

ViveleDon en Kleijn Gifts & Goods leveren alles op het gebied van luxe- en relatiegeschenken. Bijna tien jaar geleden startte Leon van Vive zijn bedrijf met het vervaardigen en leveren van Art en Design geschenken. Met ViveleDon bouwde Van Vive een uitstekende naam op in geschenkenland. “Ik voel mij als een vis in het water in deze branche. Steeds op zoek naar nieuwe en exclusieve geschenken.” En sinds vorig jaar kan ViveleDon echt alles leveren op het gebied van relatiegeschenken.

Toen nam Van Vive namelijk ook het Papendrechtse relatiegeschenkenhuis Kleijn Gifts & Goods over. Dit bedrijf is al jaren een begrip in de regio op het gebied van promotieartikelen, textiel en kerstpakketten. Hierdoor kan ViveleDon nu het gehele spectrum van relatie-geschenken aanbieden. Van Vive is een duizendpoot en gepokt en gemazeld in zijn vakgebied. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een enorm netwerk opgebouwd en kan men bij hem terecht voor een eenmalig exclusief op maat gemaakt geschenk tot regelmatige leveringen van duizenden stuks promotiemateriaal. “Het leuke is dat wij landelijke multinationals tot onze opdrachtgevers mogen rekenen, terwijl wij tegenwoordig ook de zzp-er van promotiemateriaal kunnen voorzien.”

Onderscheidend

Van Vive onderscheidt zich met zijn exclusieve assortiment. “Dat is de basis van ViveleDon. Wij werken al jarenlang met zo’n 60 kunstenaars, designers en vormgevers. Hierdoor staan wij borg voor geschenken met karakter en afgestemd op degene voor wie het geschenk bestemd is. Zo leveren wij schilderijen, awards, sculpturen, glaskunst en andere kunst-objecten voor bijzondere gelegenheden. Onze contacten met de productie-bedrijven zijn uitstekend en wij kunnen unieke geschenken maken in alle materialen.” Van Vive wil uiteraard zijn goede naam bestendigen en werkt daarom samen met bedrijven zoals Schoonhoven Keramiek, Schott Zwiesel en Glasatelier Van Tetterode te Amsterdam.

Elk budget

Om trendsetter te blijven op het gebied van exclusieve geschenken bezoekt Van Vive regelmatig beurzen over de gehele wereld. “Het is van belang om steeds nieuwe dingen te ontdekken. Daarnaast ontwikkelen wij zelf, en vaak in samenwerking met onze leveranciers, nieuwe geschenken. Het gaat er bij ViveleDon om dat wij geschenken of kunstobjecten leveren waar de identiteit van de gever duidelijk vanaf straalt en waar de ontvanger zich geheel in kan vinden. Vandaar ook dat wij het gehele traject begeleiden, van de eerste schets tot en met de aflevering.” Voor elk budget heeft ViveleDon een verrassend geschenk binnen handbereik. Er is een uitgebreid assortiment met traditionele geschenken zoals stropdassen, paraplu’s, pennen, leren gebruiksvoorwerpen en nog heel veel meer. “Maar we willen ook graag onze toegepaste kunst onder de aandacht brengen. Voorwerpen van keramiek bijvoorbeeld, een schaal, een vaas of iets dergelijks met een eigen kenmerk. Dagelijks te gebruiken en toch kunstzinnig. Maar ook een persoonlijk exclusief schilderij is mogelijk. Mijn oproep is dan ook: daag ons uit om samen met u creatief te zijn en laat ons met u mee denken bij het vinden van een passend geschenk. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend,” zo besluit Van Vive.