Overig

Vertaalbureau ‘De Drechtsteden’ spreekt uw taal

874

Bij internationaal zakendoen is correcte communicatie een sleutel tot succes. Vertaalbureau ‘De Drechtsteden’ weet er alles van. Het bedrijf, met vestigingen in Alblasserdam en Papendrecht, levert al tientallen jaren kwaliteitsvertalingen op maat.

“Ons ervaren team van vertalers draait nergens zijn hand voor om. Of het nu gaat om toeristische brochures, technische handleidingen, reclameteksten, websites, contracten of juridische documenten: in elke gewenste taal kunnen wij ze verzorgen,” legt Natasja Kanters uit. “Ook beëdigde vertalingen behoren tot het dienstenpakket.” De kracht van Vertaalbureau ‘De Drechtsteden’ schuilt volgens Wilfred Bal met name in de kleinschaligheid, in combinatie met een flink netwerk. “We ambiëren geen groot kantoor. Het voordeel van onze kleinschaligheid is dat we door de korte lijnen snel kunnen leveren. We hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze vertalers en weten daardoor precies wie geschikt is voor welke klus.” Met de opdrachtgever wordt vooraf besproken wat de aard van de vertaling is en voor welke doelgroep deze is bedoeld. Natasja: “We bekijken altijd eerst de tekst en geven dan een prijs en een levertijd. Als er een terminologielijst beschikbaar is, gebruiken wij deze voor de vertaling. In andere gevallen bouwen we zelf een lijst op.” Het klantenbestand van Vertaalbureau ‘De Drechtsteden’ is zeer divers en de opdrachten zijn, zowel in aard als omvang, enorm verschillend. Juist deze diversiteit maakt dat het werk interessant en uitdagend blijft. Wilfred herinnert zich een opdracht waarbij een verpakkingstekst in liefst zestien talen vertaald moest worden. “Als zo’n opdracht tot een goed einde wordt gebracht, geeft dat veel voldoening.”

Benieuwd naar wat Vertaalbureau ‘De Drechtsteden’ voor u kan betekenen? Bel dan met Natasja Kanters in Alblasserdam (078) 691 66 91 of Wilfred Bal in Papendrecht (078) 644 01 68 of neem een kijkje op www.dedrechtsteden.nl

Bij de foto: Natasja Kanters (l) en Wilfred Bal.