Overig

Voor viering Breeman 110 jaar wielertour 11 oktober 2018

995

Breeman BMW & MINI bestaat dit jaar maar liefst 110 jaar. Om dat te vieren organiseren zij op 11 oktober 2018 een wielertour waarbij in totaal 110 deelnemers gezamenlijk 110 kilometer zullen afleggen onder leiding van wereldkampioene wielrennen op de weg Chantal Blaak.

Naast dat medewerkers van Breeman actief meefietsten, hebben zij zich ten doel gesteld zoveel mogelijk donaties op te halen voor het goede doel: de Erasmus MC Thorax Foundation. In het kader van de campagne ‘Stroop je mouwen op!’ heeft de Erasmus MC Thorax Foundation het initiatief genomen om extra aandacht te schenken aan de bestrijding van hart- en vaatziekten, waarbij het bedrijfsleven is uitgenodigd om in actie te komen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een sponsorloop, een sporttoernooi, trappenlopen, meedoen aan een sportspektakel of in dit geval de organisatie van een mooie fietstocht.

Het team van Breeman BMW & MINI heeft een streefbedrag van € 4.000,- opgesteld en u kunt hen helpen dit doel te bereiken.

Via onderstaande link gaat u direct naar de pagina waar u een donatie kunt doen Iedere bijdrage wordt gewaardeerd! https://thoraxfoundation.inactievoorerasmusmc.nl/team/team-breeman/doneren