Overig

10 Jaar BNI Rotterdam

881

De tijd vliegt voorbij. Dit jaar bestaat BNI Rotterdam alweer 10 jaar! Voor wie nog niet bekend is met BNI, even een korte uitleg. Bij Business Network International, al 30 jaar de meest succesvolle netwerkorganisatie ter wereld, leren we onze leden hoe ze meer aanbevelingen – en dus meer omzet – kunnen krijgen vanuit hun netwerk en vanuit het netwerk van de medeleden. Maar om iemand te kunnen aanbevelen, moet je elkaar wel goed kennen en vertrouwen. Daarom komen onze leden wekelijks bijeen om elkaar te leren kennen én om vertrouwen op te bouwen. Dat heeft in 2014 geresulteerd in meer dan € 9,5 miljoen extra omzet die de leden van BNI Rotterdam voor elkaar gegenereerd hebben.

Ook één van onze 18 netwerkgroepen, chapter Delta, bestaat dit jaar 10 jaar. Deze netwerkgroep bestaat uit 38 ondernemers die in 2014 meer dan € 2,3 miljoen aan extra omzet voor elkaar gegenereerd hebben. Het geheim van dit succes? De filosofie: Geven Loont.

Eén van de leden van het eerste uur, William van der Maas FFP van IVV Instituut voor Vermogensopbouw, spreekt vol enthousiasme over deze filosofie: ‘’Wanneer je bedrijfsstrategie is dat je wilt groeien door mond tot mond reclame, moet je daar ook een plan voor hebben. Het BNI-lidmaatschap levert ons dit plan: diverse trainingen, wekelijks oefenen, sociale rekening en verantwoording afleggen aan je medeleden, grote sociale controle op de kwaliteit van je diensten en groeien door te geven. Mijn compagnon en ik, maar ook onze collega’s die ons vervangen, hebben eigenlijk via verschillende chapters dezelfde discipline van denken en handelen in ons bedrijfsproces geslepen. Het heeft ons geholpen de universele taal van ‘geven loont’ als basiswaarde (naar onze klanten en relaties) binnen ons bedrijf te implementeren. Inmiddels is onze praktijk zo gegroeid dat we de ideale omvang bereikt hebben en zo goed als vol zitten. De uitdaging is om het bedrijf zo efficiënt mogelijk te maken en te houden. Mede dankzij de jaarlijkse omzet uit ons lidmaatschap van BNI Rotterdam is dat goed gelukt!’’

BNI Rotterdam heeft 18 netwerkgroepen in de regio Rotterdam.

Er zijn zowel ochtend- als middaggroepen. Nieuw in onze regio is de avondgroep. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Ton Dekker