Overig

Voor iedere gelegenheid een passende auto AA Rental voor particulier en zakelijk autoverhuur

1102

AA Rental beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van autoverhuur. Bij het invullen van tijdelijke mobiliteitsbehoefte is huren een slimme optie.

Daarbij zijn er nog vele redenen om met AA Rental in zee te gaan. Vanwege de flexibele oplossingen, de aantrekkelijke abonnementsvormen, de enorme variëteit aan auto’s en de verregaande samenwerking met zusterbedrijf AA Lease.

AA Rental is al jaren een bekende speler op de zakelijke markt. In samenwerking met zusterbedrijf AA Lease is zij in staat de mobiliteit van bedrijven en hun medewerkers onder alle omstandigheden te garanderen. “Geen enkel bedrijf heeft een constante mobiliteitsbehoefte. De benodigde vervoerscapaciteit wisselt voortdurend, zowel in aantallen als in soorten auto’s. Met ons scala aan modellen en uitvoeringen levert AA Rental precies de flexibiliteit die u wilt. Hierbij is maatwerk ons uitgangspunt,” verklaart manager AA Rental, Gert-Jan van der Reijden. Coördinator van de hoofdvestiging in Dordrecht Floris Moons vult hem aan: “Dit alles in combinatie met de best passende huurvorm en altijd tegen zeer aantrekkelijke tarieven. En hebt u de auto niet meer nodig, dan levert u hem gewoon weer in.”

Flexibele mobiliteitsoplossingen

Gert-Jan van der Reijden legt uit wat die flexibele mobiliteitsoplossingen bij AA Rental precies inhouden. “Steeds meer bedrijven hebben een vast aantal auto’s maar een wisselende aanvullende behoefte, zowel in hoeveelheid als in soort. Wat de behoeften en wensen ook zijn, wij zorgen voor de oplossing die perfect bij een bedrijf past. Bij ons huurt u met hetzelfde gemak één auto of een compleet wagenpark, vanaf één dag tot een heel jaar.” Floris Moons benadrukt hierbij dat  huren behalve flexibel, ook economisch verantwoord is. Zeker als de vervoersbehoefte met de seizoenen fluctueert of als er medewerkers met een tijdelijk contract in dienst zijn. Net als projectmatige activiteiten die vragen om extra vervoerscapaciteit. “Steeds meer organisaties zien in dat betalen voor gebruik onder aan de streep uiteindelijk gunstiger is dan betalen voor bezit. Zij willen niet langer betalen voor stilstaande auto’s waarbij kostenposten zoals wegenbelasting, onderhoud, rente en verzekeringen gewoon doorlopen. Bij ons huurt u een auto alleen voor de periode dat u hem daadwerkelijk nodig hebt.”

Aantrekkelijke abonnementsvormen

Met de aantrekkelijke abonnementsvormen die AA Rental haar klanten biedt, is de mobiliteit van bedrijven altijd gegarandeerd. Bijvoorbeeld als u een aantal dagen verdeeld over het jaar over een auto wilt beschikken. Gert-Jan van der Reijden zegt hierover: “Wanneer u een abonnement bij AA Rental afsluit kunt u te allen tijde over een auto beschikken op momenten dat u hem nodig heeft. De kosten voor een  abonnement staan in geen verhouding tot de kosten die je maakt voor auto’s die voor een langere tijd stilstaan. Dit kan oplopen tot honderden euro’s per maand. Met het eenvoudige online reserveringssysteem, kunt u een dag van te voren de gewenste auto reserveren. Maar zelfs als u contact opneemt op de dag dat u een auto nodig heeft, bieden wij altijd wel een oplossing. Door onze grootte van de autovloot hoeven wij geen nee te verkopen.”

Zeer divers wagenpark

Met een huurvloot van maar liefst 550 auto’s is AA Rental het grootste autoverhuur bedrijf in de regio. Floris Moons: “Wij beschikken niet alleen over een groot, maar ook zeer divers wagenpark. Van een compacte stadsauto tot en met een grote verhuiswagen met lift. En van een zomerse cabrio tot aan een 9-persoonsbus.” Hierdoor kunnen ook de medewerkers heel eenvoudig profiteren van de voordelen van autohuur. Denk bijvoorbeeld aan een grotere auto tijdens de wintersport- of zomervakantie. “Als iemand in een kleinere auto rijdt, of in een Plug-in hybride die tijd nodig heeft om op te laden, worden wij regelmatig ingeschakeld voor het huren van een auto voor de vakantie-periode. Bij ons vindt u jonge betrouwbare auto’s die zuinig  en milieuvriendelijk zijn en veel ruimte bieden. Bovendien kunnen wij, indien gewenst, de auto’s voorzien van zaken als een dakkoffer of een skibox en winterbanden,” aldus Gert-Jan van der Reijden.

Optimale service tegen een scherp tarief

Steeds meer ondernemingen ontdekken AA Rental als ze tegen een scherp tarief een betrouwbare auto willen huren. Maar ook de dienstverlening speelt een belangrijke rol. AA Rental is 5-sterren leverancier van de BOVAG, dit is de hoogste kwalificatie op het gebied van service en kwaliteit. Dat de service van AA Rental heel ver gaat, blijkt uit een aantal andere voordelen die Floris Moons opsomt: “Bij ons kunt u kosteloos overstappen van auto, zijn de contracten per dag opzegbaar, kunt u gebruik maken van een tankpas, is er een haal- en brengservice mogelijk en mag u de auto bij elke vestiging van AA Rental weer inleveren. En met een team van enthousiaste medewerkers zorgen we dat er altijd een schone auto voor u klaar staat. Mocht er onverhoopt onderweg iets gebeuren, dan helpen wij u via onze 24-uursservice weer zo snel mogelijk op weg, in binnen- en buitenland.”

Fleetview van AA Lease

Klanten van leasemaatschappij AA Lease profiteren eveneens van de nauwe samenwerking met AA Rental. Denk hierbij aan voorloopauto’s met gunstige tarieven wanneer de levertijd van een nieuwe leaseauto overbrugd moet worden. Net als AA Rental kenmerkt AA Lease zich door haar optimale klantgerichtheid en een transparante werkwijze. Met de introductie van Fleetview wordt dit alleen maar onderstreept. De mobiliteitsbehoefte van een bedrijf verandert continu. AA Lease biedt steeds meer mogelijkheden voor het efficiënt, flexibel en duurzaam inrichten van een wagenpark. Gert-Jan van der Reijden: “Wij bespreken eerst de wensen en doelstellingen en vervolgens voeren we een uitgebreide mobiliteitsanalyse uit. Hier komen onder meer de autoregeling, het autokeuze beleid en de brandstofkosten aan bod. Wij zoeken uit of er minder kilometers gereden kunnen worden en of er op een verantwoorde manier meer elektrisch vervoer kan worden ingezet. In navolging van de analyse geven wij advies over besparingen en slimme oplossingen. Dit levert naast veel financiële winst ook een bijdrage aan een schoner milieu op.” Gert-Jan vervolgt: “Men ontdekt meteen welke besparingen mogelijk zijn. De mogelijkheid van deeltijdautos of een vervangende auto tijdens de vakantie zijn vaak al eenvoudige oplossingen om de belangrijkste kostenposten naar beneden te brengen.”