Overig

VLS GROEP NEEMT AM FACILITY UIT UTRECHT OVER

1183

De VLS Groep uit Zwijndrecht, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, neemt per 1 oktober 2015 schoonmaakbedrijf AM Facility b.v. uit Utrecht over.

Deze overname sluit aan bij de ambitie van de VLS Groep om haar positie als landelijke schoonmaakspecialist verder te versterken. Algemeen Directeur van de VLS Groep, Dennie van Leeuwen: “AM Facility staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf, waar klanten op kunnen rekenen. AM Facility is met name actief in de regio Utrecht en vooral bekend door haar kwalitatieve dienstverlening. Deze overname past gezien de activiteiten maar ook het werkgebied goed binnen onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist. Deze uitbreiding kunnen we dan ook met voldoende aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren.”

De afgelopen 35 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice van een kleinschalig en bescheiden familiebedrijf tot één van de grotere professionele schoonmaakdienstverleners in Nederland, dit met behoud van het familiaire karakter. De bedrijfsactiviteiten reiken van reguliere schoonmaak in onder meer kantoren, scholen, zorginstellingen en overige instanties tot de specialistische schoonmaak van onder meer voetbalstadions en spoorwegstations.