Overig

Ahoy Business Club

1359

Beleef het met uw zakelijke relaties

Streeft u naar een hechtere band met uw relaties of werknemers? Dan is een lidmaatschap van de Ahoy Business Club zeker het overwegen waard. Ahoy is immers zo veelzijdig dat het elke doelgroep kan bekoren. Erika Bronkhorst, Manager Ahoy Business Club en Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Business to Business Events, vertellen over de privileges en voordelen die de Ahoy Business Club biedt, de grote stappen die zijn gemaakt en over hoe zij de zakelijke klant na deze vernieuwing nog beter van dienst kunnen zijn.

Het initiatief voor de Ahoy Business Club is enkele jaren geleden genomen door Van den Nieuwenhoff. “Ik vond het apart dat business clubs in voetbalstadions heel vanzelfsprekend waren en zelfs in een enkel theater, maar dat Ahoy er geen had. Vooral omdat er in Ahoy een keur van evenementen is; voor elk wat wils en het hele jaar door!”

Door die diversiteit is het voor ondernemers dé uitgelezen locatie om relaties op een unieke manier te ontvangen of te netwerken. Dit kan in de meest uiteenlopende sferen, passend bij ieders smaak. Bronkhorst: “Een lid van onze business club krijgt bij Ahoy waar voor zijn geld want het aanbod aan evenementen is groot en enorm afwisselend. In Ahoy tellen we ongeveer 100 dagen per jaar waarop men een evenement kan bijwonen. Dat is heel wat meer dan het aantal wedstrijden dat een club speelt in de Nederlandse voetbalcompetitie.” Ahoy biedt een mix van muziek, gezinsvoorstellingen, sport en ook de meest uiteenlopende beurzen. “Het unieke is dat er altijd wel een evenement is, dat een specifieke doelgroep aanspreekt. Of het nou toptennis is of wereldcircus, internationaal vermaarde topartiesten of nationale volkszangers; alles is te bewonderen in Ahoy.”

“Na de verbouwing van Ahoy, die werd afgerond in januari 2011, kunnen we onze zakelijke relaties nog beter van dienst zijn. Zo hebben we nu dus de beschikking over de Ahoy Business Lounge. Hier ontvangen we de leden van de Ahoy Business Club en hun genodigden, met alle egards die je van een professionele organisatie als Ahoy mag verwachten,” legt Van den Nieuwenhoff uit. Bronkhorst vult aan: “We merken dat onze zakelijke relaties het op prijs stellen dat ze bij ons hun eigen randvoorwaarden kunnen creëren. Wij bieden namelijk altijd maatwerk. Een bedrijf dat technische voorzieningen nodig heeft voor een presentatie en aansluitend een buffet in de vergaderruimte wenst, kunnen we net zo goed helpen als een relatie die zijn of haar voltallige personeel na afloop van een evenement, in een speciale setting wil ontvangen.”

Leden van de Ahoy Business Club worden altijd direct geïnformeerd zodra er een nieuw concert of evenement op de agenda wordt gezet. Zo zijn zij altijd als eerste op de hoogte. Bronkhorst: “Toen vorig jaar bijvoorbeeld bekend werd dat Coldplay hier zou optreden, bleef mijn telefoon rinkelen. Dat is overigens wel vaker zo, ook als bijvoorbeeld De Vrienden van Amstel worden aangekondigd of als een bekende tennisser zich aanmeldt.”

De Ahoy Business Club heeft in korte tijd een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Want niet alleen biedt zij een volledig lidmaatschap aan, waarbij bedrijven ten minste twee en maximaal zes business seats kunnen afnemen. Daarmee heeft men het gehele jaar de mogelijkheid om samen met genodigden een concert of evenement bij te wonen en optimaal te genieten van de ambiance van het vernieuwde Sportpaleis. Vrij recentelijk zijn ook Premium Seating Arrangementen aan het pakket toegevoegd. Bij het Premium Seating Arrangement kan men per jaar vier concerten of evenementen bezoeken, waarbij steeds zes Business Seats op de eerste ring worden afgenomen. Vanzelfsprekend biedt een lidmaatschap of een Premium Seating Arrangement meer privileges zoals een aantal parkeerkaarten, catering, begeleiding door hostesses en meer.

Voor de nabije toekomst tipt Van den Nieuwenhoff drie evenementen in het bijzonder. “Ten eerste de Spaanse Rijschool, die slechts een keer per vijf jaar te zien is in Nederland. Op 9, 10 en 11 november is dit hippische instituut bij ons te aanschouwen. Van 7 tot en met 9 december is er Cirque du Soleil en van 21 tot en met 30 december is er het traditionele Kerstcircus Ahoy. Om medewerkers aan het einde van het jaar te bedanken voor hun inzet, zijn deze familie-evenementen uitermate geschikt. Het leidt gegarandeerd tot een mooie herinnering.”