Transport & Logistiek

Autotestdag van Port of BUSINESS gaat door op 9 juni 2020

1117

Meld u nu aan als proefrijder!

We hebben groen licht en hebben er ontzettend veel zin in: de autotestdag van Port of BUSINESS editie Rijnmond BUSINESS. Op dinsdag 9 juni 2020 is Golfcenter Rhoon gastheer van deze unieke en altijd gezellige dag, waarbij members van Port of BUSINESS eens in een andere auto kunnen rijden dan ze normaal gewend zijn.

In de ochtend worden de testrijders hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee met een heerlijk stuk appeltaart. Ondertussen krijgen ze te horen in wat voor mooie, gloednieuwe auto ze mogen stappen. Er zijn al heel wat enthousiaste autodealers die hun auto die dag ter beschikking willen stellen. In de middag na een dag testrijden verzorgt Golfcenter Rhoon een aangeklede borrel, terwijl u de mogelijkheid krijgt om in contact te komen met de andere deelnemers. Uiteraard wordt bij alles rekening gehouden met de geldende maatregelen rondom het coronavirus.

Heeft u ook weer eens zin in een gezellige (kleinschalige) bijeenkomst en vindt u het leuk om een auto te testen? U kunt zich als proefrijder per mail aanmelden bij Liny-Anne Moree via liny-anne@hjmediagroep.nl U hoort dan snel of u een van de gelukkige bent. De autotestdag bestaat uit twee dagdelen. ’s Morgens van 08.30 uur tot 10.00 uur en ’s middags van 16.00 tot 17.30 uur.

Bent u autodealer in de regio Rotterdam Rijnmond en u wilt een of meerdere auto’s ter beschikking stellen voor deze dag, neem dan contact op met Kees van ’t Zelfde (E: kees@portofbusiness.nl of telefonisch via 06-51429756).