Overig

Best bezochte indoor herentennistoernooi

438

Toptennis en zakendoen op het hoogste niveau

Het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt van 9 t/m 15 februari 2015 voor de 42e keer plaats. Het toernooi kent een rijke tennishistorie en behoort al vele jaren tot de belangrijkste tennistoernooien ter wereld. De hoge kwaliteit van het deelnemersveld is vanaf het begin in 1974 tot heden onveranderd gebleven. Van Arthur Ashe, Jimmy Connors, Björn Borg, Ivan Lendl, John McEnroe tot Roger Federer en Rafael Nadal, vrijwel alle legendes van het internationale tennis hebben deelgenomen aan het ABN AMRO WTT in Ahoy.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat echter voor meer dan alleen spectaculair toptennis. Het toernooi is immers ook de plaats waar bedrijven in een sfeervolle en aangename omgeving relatie met klanten aanhalen of nieuwe relaties ontmoeten.

Luxueuze ambiance om uw gasten te ontvangen

Het centre court, het VIP-dorp ‘The Club’, Tennis Plaza en Sports Plaza bieden uitgelezen mogelijkheden om relaties op een bijzondere manier te ontvangen. In ‘The Club’ kan men bovendien de hele week genieten van de verfijnde keukens in één van de vele toprestaurants.

Design

Het VIP-dorp ‘The Club’ is ontworpen door architect Tom Postma, onder meer verantwoordelijk voor het ontwerp van Tefaf, Prix de Rome in Kunsthal Rotterdam en Art Basel.

Sports Plaza

Sports Plaza is een uitgebreid activiteiten-plein waar bezoekers gedurende de dag onder deskundige begeleiding zelf verschillende tennisvormen kunnen beoefenen. Het gevarieerde aanbod biedt ruimte om zelf een unieke tenniservaring op te doen. Ook bestaat voor bedrijven de mogelijkheid om met relaties deel te nemen aan de diverse clinics en sportdemonstraties te bekijken. Bovendien kunt u hier van 10 t/m 14 februari 2015 terecht om de wedstrijden van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament te aanschouwen.

Tennis Plaza

Op Tennis Plaza treft u een stijlvol vormgegeven horecaterras dat toegankelijk is voor alle bezoekers. Diverse shops en het mediaplein met dagelijks interessante sprekers en interviews zijn gesitueerd aan weerszijden van dit terras, bieden jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers extra vermaak.

kijk voor uitgebreide informatie op
www.abnamrowtt.nl