Overig

Bon Bon Party Service

2900

De wensen van de klant vertalen naar een passend concept; dat is waar Bon Bon Party Service sterk in is. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest met 5000 genodigden of een thuisdiner voor vier personen, met de expertise en ervaring van Bon Bon Party Service wordt het altijd een kloppend geheel.

Het Alblasserdamse bedrijf werd in 1984 opgericht door Jan Baanen en At de Bruin. Vier jaar later deed Marcel Baanen zijn intrede. Vandaag de dag is hij de directeur. “Mijn vader heeft Bon Bon Party Service gesticht vanuit zijn culinaire achtergrond. Na mijn komst is het bedrijf zich meer gaan richten op het bieden van creatieve totaaloplossingen. Onze service houdt namelijk niet op bij het verzorgen van de hapjes en drankjes. Ook zaken als styling, locatie, personele invulling en entertainment regelen wij desgewenst. Daarnaast verhuren wij partybenodigdheden, van statafels tot een complete aankleding. Hiermee zijn wij in staat onze klanten totaal te ontzorgen.” Bon Bon Party Service heeft zowel de zakelijke als particuliere markt veel te bieden. “Ieder bedrijf heeft jaarlijks wel iets te vieren. Dat kan bijvoorbeeld een jubileum zijn, een opening, een relatiefeest of een kerstborrel. Wij maken een voorstel waarbij volledig ingespeeld wordt op de wensen van de klant en nemen alles door in een persoonlijk gesprek. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat het evenement op de eigen bedrijfslocatie of één van onze externe locaties tiptop in orde is.”

Bon Bon Party Service groeide al twee keer uit haar jasje, maar opereert sinds 2002 tot volle tevredenheid vanuit de Van Hennaertweg in Alblasserdam. “Wij hebben hier de ruimte om voorafgaande aan een evenement tastings te verzorgen, hierbij geven wij de klant al een voorproefje op hun eigen evenement. Onze chefkoks bereiden de gerechten live, zodat de klant de smaak kan ervaren en de bijpassende wijnen kan proeven. De ruimte wordt aangekleed in de sfeer en stijl van het event. We tonen onze klanten op deze wijze alvast de look, feel en taste. In deze tasting worden de laatste details doorgenomen en verzekeren wij de klanten van een goede invulling van hun evenement.

Bon Bon party service is een bedrijf dat blijft innoveren en altijd op zoek is naar de laatste trends. “Walking dinners werden enkele jaren geleden populair en zijn dat nog steeds”, merkt Baanen. “Wat ik verder signaleer is dat organisaties eenvoud steeds meer waarderen. Dus een kwalitatief goede invulling, maar zonder te veel poespas. Biologisch eten en streekproducten zijn voor velen belangrijk. Dat is voor ons een leuk thema om in te vullen.” Een geslaagd evenement valt of staat voor een groot gedeelte met de juiste catering, aankleding en locatie. Dat is aan Bon Bon Party Service wel toevertrouwd. Als landelijke aanbieder zijn de mogelijkheden eindeloos. Toch blijft het bedrijf zich nog steeds ontwikkelen en zoekt het continu naar nieuwe markten om aan te boren. “Onze ambitie reikt ver. De grootte en het soort evenement maakt voor ons niet uit, we geven iedereen evenveel aandacht en kwaliteit.”