Overig

Business is Communication

675

Donderdag 6 november 2014 van 19:00-22:00 uur is er weer het Businessladiez netwerkevent voor de succesvolle vrouwelijke ondernemer/manager. Na het thema Mobiliteit en Milieu, Business is Art, Design your Life is nu het thema Business is Communication aan de beurt. Hoe communiceer je met je potentiele klant? Hoe presenteer je jezelf? En hoe laat je zien dat wat jij doet ook is wat de klant wil?

Om de deelnemers aan deze avond hierbij inspiratie te laten opdoen hebben we 2 topsprekers:

Pauline van Aken, Pauline is in het dagelijks leven presentator, spreker, auteur en bekend van televisie. Ze geeft seminars, trainingen en workshops in de media en bedrijfsleven. Ze wordt ook wel de presentatie goeroe van Nederland genoemd. En we hebben Nederlands topacteur en verhalen verteller, Peter Faber. Peter zal in een korte sessie iedereen aan het denken zetten met: Iedereen kan, velen willen, enkele durfen, durf te worden wie je bent! Acteren en ondernemen zijn werkwoorden en voor beiden moeten we in conditie zijn; Peter als acteur om zijn verhaal tot leven te brengen en de vrouwelijke ondernemer/manager om dag in dag uit haar plannen en ideeën in resultaten om te zetten.

Bennet Knepper, eigenaar van strategie en trainingsbureau Men4newmedia organiseert dit netwerkevent al weer voor de 4e keer. Samen met mede-organisator Helmink Communicatie Groep en Audi Centrum Rotterdam en vele Businesspartners is dit mooie en steeds groter groeiende event een vaste plek aan het veroveren in netwerkland. De combinatie van kleine hapjes, drankjes, wijnproeverij, koffie Barista, thee sommelier, maat/mantelpakken leverancier en een mooi aantal bedrijven die uitstekend passen bij het thema zorgen voor een steeds grotere opkomst. Informeel netwerken en iets voor elkaar betekenen zijn de belangrijkste ingrediënten van deze avond.

Om het niveau hoog te houden wordt er kritisch gekeken naar een goede verdeling van de verschillende branches en een juiste verdeling van groot, middel en kleinbedrijf. Het maximum aantal vrouwelijke gasten voor deze avond is 150. Meldt u nu aan op www.businessladiez.nl/aanmelden

Deze avond is mede tot stand gekomen dankzij de inzet van de volgende bedrijven, Men4newmedia, Helmink Communicatie Groep, Audi Centrum Rotterdam, Dare to design, CT-AV, AD, Wijnhaven wijnimport, van Halen events&supplies, MR.Tacq, Misura Sartoria, La Zia Maria, Mirjam Lens fotografie, B&P Accountants en advies

OLYMPUS DIGITAL CAMERA