Overig

Business United Events een bijzondere combinatie van business en lifestyle

526

Een bijzondere ambiance met een bijzondere combinatie van business en lifestyle. Het onderscheidende “BUSINESS UNITED EVENTS” kon hierdoor rekenen op een grote toeloop van ondernemende zakenvrouwen en -mannen.

Op 11 september 2013 bruiste het bij Brasserie Down Town in Ridderkerk. In de  chique aangeklede partytent midden in het centrum van Ridderkerk kwamen ondernemers samen om naast het netwerken te genieten van drinks en bites. Door de muziek van DJ Melanie de Man en DJ Helene Di Firenzi zat de sfeer er al snel in. Zanger Mike Peterson deed daar nog eens een schepje bovenop door meerdere swingende nummers ten gehore te brengen. De presentatie van de avond was in handen van televisiepersoonlijkheid Laura Ponticorvo.

Tijdens het event konden de bezoekers zich laten inspireren door de kleurrijke en stijlvolle najaarsmode van Smit Mode. Bovendien werd het magazine Business & More gelanceerd. Een initiatief van Kees van ’t Zelfde van Rijnmond Business. “Juist in mindere tijden moet je durven te ondernemen en zoeken naar de behoeftes in de markt. Business & More is daarom meer dan een zakenmagazine. Vooral de mens achter de ondernemer komt naar voren. Daarnaast gaat het over uitgaan, lifestyle en nog veel meer”, aldus Van ’t Zelfde.

Business United Events werd georganiseerd door Anita Schults van Brasserie Down Town en Carola Kalishoek van First Support in samenwerking met Rijnmond Business en Drechtsteden Business. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond. Hendrik Jan van der Rhee van Drechtsteden Business zegt hierover: “Het netwerkevent kenmerkte zich als een vernieuwende en verfrissende nazomer Businessmeeting. Vooral de juiste mix van de bezoekers en de verhouding van vrouwen en mannen heeft het succes van Business United Events bepaald. Daarnaast sprak de combinatie van business en lifestyle de bezoekers aan.”

Een deel van de opbrengst van Business United Events kwam ten goede aan Care4Allkids. Aan het einde van de avond werd een cheque uitgereikt aan de stichting die zich inzet voor zieke en kansarme kinderen.