Overig

Casa Rental Services verhuurt en verkoopt woningen aan expats

635

‘Een fantastisch pand met een fraai interieur en een geweldig uitzicht over de Maas, geheel door ons onderhouden, verzorging van schoonmaak, het bijhouden van de was, de strijk en het doen van boodschappen, dat zijn zomaar een paar zaken die expats ons regelmatig vragen’, zo begint Celine Pezie, directeur van Casa Rental Services haar verhaal. ‘Maar niet alleen aan de Maas en in het centrum van Rotterdam hoor’, vervolgt ze.

‘We hebben onder meer woningen in de verhuur in Barendrecht, Rhoon en Capelle aan den IJssel, maar ook in andere direct rondom Rotterdam gelegen gemeenten. Wij leveren op verzoek van vaak grote concerns als Shell woonruimte aan expats die voor een korte of gewenst langere periode fraaie en goed onderhouden woonruimte zoeken. Daarvoor zijn ze bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen alles tot in de puntjes. Dit betekent dat degene die bij ons een woning huurt zelf aan kan geven wat zijn of haar wensen zijn en wij regelen het. En goed!’

Vorig jaar gaf de enthousiaste Celine Pezie al aan dat het in de huizenmarkt niet zo goed ging, maar daar had Casa Rental Services niet zoveel last van. Nu ook de huizenmarkt voorzichtig uit het dal kruipt merkt Celine daar weinig van. ‘Wij verhuren en verkopen bijvoorbeeld woningen aan expats en die zitten voornamelijk in het hogere segment. Mensen die tijdelijk of in sommige gevallen zelfs permanent in Nederland komen wonen.  Soms gaat het om een enkel persoon, maar vaak ook om gezinnen en variërend gaan zij voor een appartement of een vrijstaande woning, maar dus altijd in het hogere segment. Woningen rond de 1,5 miljoen euro zijn zeker geen uitzondering. De markt waarvoor wij actief zijn is niet zo erg in beweging. De expats die voor hun werk naar Nederland komen willen gewoon snel en kwalitatief goede woonruimte hebben op een voor hen interessante locatie. Voor de een is dat dicht bij het bedrijf of de organisatie waar men dagelijks moet zijn en voor de ander is dat op een rustige plek in de regio of op een mooie zichtlocatie in het centrum van de stad. Wij kopen, verkopen of verhuren de woningen en zorgen dus voor het onderhoud ervan.

Verhuur auto’s en chauffeursdiensten

De expats die van onze diensten gebruik maken hebben ook vaak de behoefte aan een huurauto of willen gebruik maken van chauffeursdiensten. Ook dit verzorgen wij tot in de puntjes. We ontzorgen onze relaties, zodat zij zich kunnen concentreren op de zaken waarvoor ze hier zijn. Dit is het onderscheidend vermogen van Casa Rental Services’, aldus de goedlachse Celine Pezie.

‘Op dit moment hebben we weer een aantal fraaie en bijzondere projecten in ons portfolio. Maar we zijn en blijven met Casa Rental Services steeds op zoek naar woningen voor nieuwe relaties, maar bijvoorbeeld voor beleggers. Ook al zijn de woningen op dit moment verhuurd, maar weet de eigenaar dat ze binnenkort vrijkomen, of wil hij er sowieso vanaf dan valt er altijd met ons te praten, zo besluit ze haar verhaal. Bij Casa Rental Services is de klant koning!

Casa Rental Services voor al uw woning onroerend goed!