Overig

China & het Jaar van het Paard op CHIO Rotterdam 2014!

442

De wereld wordt Chinezer en er is ook steeds meer interesse vanuit China in de paardensport. Een toepasselijke ontvangst werd dan ook georganiseerd door Stichting China Now en partner HERMON Erfgoed tijdens CHIO Rotterdam 2014. De stichting heeft als doel het Nationaal Chinees Cultureel Centrum, 365ChinaNow genaamd, in het Schielandshuis in Rotterdam te vestigen.

De ontvangst werd bijgewoond door de grootste Chinese bedrijven, een afvaardiging van de Chinese ambassade, de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven. De aanwezige Chinese bedrijven Bank of China, China Southern Airlines, Huawei, ZPMC, CCIC en de Shanghai Construction Group zijn al actief in Nederland en in Rotterdam in het bijzonder. Een delegatie uit Beijing en Shanghai onder leiding van CCCC verkende deze dagen de Nederlandse markt voor mogelijke (vastgoed)investeringen en was ook op het CHIO aanwezig.

China heeft Rotterdam dus allang ontdekt: maar wat weten wij nu eigenlijk van China? Stichting China Now laat u mee profiteren van de ontwikkeling van China. Het CHIO heeft inmiddels het China van nu ontdekt. Wie volgt?

Wilt u meer weten over 365ChinaNow? Kijk dan op www.chinanow.nl

????????????????????????????????????