Overig

De kracht van Drechtsteden BUSINESS

490

Kennis delen en samenwerken is onlosmakelijk verbonden aan ondernemen en besturen Maar waarom? Een netwerk is hét middel om contacten te onderhouden en aan te gaan met nieuwe klanten, leveranciers en andere stakeholders. Producten en diensten kunnen dikwijls het verschil niet meer op eigen kracht maken. De concurrentie is hevig en wordt steeds meer uitgevochten op prijs dan op toegevoegde waarde.

Het is de uitdaging om in deze omstandigheden een sterke positie op te bouwen. Een netwerk bouw je op rondom jezelf en geeft je juist de gelegenheid om je toegevoegde waarde kenbaar te maken. Je verzamelt en selecteert de mensen om je heen die je de business gunnen! En dat levert pas echt duurzame relaties op.

In de loop van ons bestaan hebben wij veel ondernemers en bestuurders met elkaar in contact gebracht. Deze database is onze kracht waarmee wij op basis van creativiteit en kunde, mensen en bedrijven met elkaar in contact kunnen brengen. Onze missie is om netwerken effectiever, professioneler en duurzamer te maken. Netwerken doe je niet zo maar eventjes. Het is meer dan een zakelijke borrel bezoeken en ‘een kopje koffie’ gaan drinken met bekenden. Drechtsteden BUSINESS biedt een betaalbare en professionele omgeving waar wij deelnemers actief stimuleren om elkaar (beter) te leren kennen en kennis te delen. En dan volgt de BUSINESS vanzelf.

Medewerkers én relaties vormen het hart van ondernemingen en bieden continuïteit en een stabiele basis. Nieuwe relaties zijn in onze concurrerende economie buitengewoon waardevol. Omdat Drechtsteden BUSINESS aan de hand van de combinatie kennis, evenementen en -nieuwe- media werkt, zorgen wij met ons zakenplatform voor een formule die in de praktijk tot bewezen (netwerk)resultaten leidt.