Overig

De Mijl Business Center overtreft de verwachtingen

528

De Mijl is specialist in het verhuren van kleinschalige kantoor- en bedrijfshuisvesting en biedt ondernemers kwaliteit en flexibiliteit. Stilstaan komt niet in het woordenboek van het bedrijf voor. Het afgelopen jaar werd er hard gewerkt aan de realisatie van het derde Business Center van De Mijl, gevestigd op een prominente zichtlocatie langs de A15. Het pand in Alblasserdam is verrassend, zeer compleet en luxe afgewerkt. Martijn Onnink, samen met zijn broer Gert-Jan de drijvende kracht achter De Mijl, zet de voordelen op een rij.

De indeling van het pand aan de Kelvinring 54 zorgde in het begin voor enkele hoofdbrekens, want perfectionisme kost tijd. Bovendien kwam er geen tekening of architect te pas aan de interne verbouwing. “Wij gaan altijd voor een 10, dus we wilden iets maken waarvan mensen bij binnenkomst zouden zeggen: ‘hier wil ik zitten met mijn bedrijf!’. Verwachtingen overtreffen, dat is een belangrijk uitgangspunt binnen De Mijl.” Uiteindelijk vielen de puzzelstukjes op hun plaats en werd er een Business Center gecreëerd met in totaal vijftien riante kantoorunits. Dankzij de fijne indeling, ruimte voor vergaderingen en netwerkbijeenkomsten en de beschikking over volledig ingerichte kantoor- en bedrijfsunits in diverse afmetingen is een plezierige werkomgeving gegarandeerd. “Of het nu gaat om een ZZP’er die uit zijn zolderkamer is gegroeid, een buitenlands bedrijf dat in Nederland een verkoopvestiging wil hebben of gewoon een organisatie die representatief gevestigd wil zijn op een toplocatie en ontzorgd wil worden; voor zulke doelgroepen is het nieuwe Business Center een uitkomst. Naast de ‘wow-factor’ speelde duurzaamheid binnen het gehele proces ook een belangrijke rol. “Er is bewust gekozen voor speciale witte dakbedekking, geavanceerde lichtkoepels met ronddraaiende spiegels, led verlichting in het gehele pand, een energiezuinige airco en luchtverversingsinstallatie en inventieve schakelingen die onnodig stroomverbruik beperken,” somt Onnink op.

All inclusive huurprijs
Reclamebureau ROB heeft onlangs als eerste huurder zijn intrek genomen in het net opgeleverde pand. Zij waren al bekend met de verzorgingsformule van De Mijl en zagen in Business Center Alblasserdam hun perfecte nieuwe onderkomen. “Met een standaard kantoorpand is niets mis, maar ons concept gaat een stap verder. Buiten het feit dat het hier leuk en verrassend is, kun je ook spreken van all inclusive. Je huurt voor een vast bedrag en daar zit alles bij inbegrepen. Geen servicekosten of verrekeningen achteraf, je weet precies wat je huisvestingskosten zijn. Of een bedrijf nu twee keer in de week of één keer in de maand een vergaderkamer wil gebruiken; kosten zijn daar niet aan verbonden. Onaangename, financiële verrassingen zijn op deze wijze uitgesloten. Alle faciliteiten zijn vrij te gebruiken.” De enige uitzondering op de regel is het gebruik van de supersnelle glasvezelverbinding (100Mb), met de bijbehorende infrastructuur. De Mijl heeft hem speciaal aan laten leggen, omdat een snelle verbinding voor veel ondernemers een ontzettende pré is. “Deze dienst bieden wij aan voor slechts 50 euro per maand. Dat is maar een heel klein beetje meer dan je voor een standaard ADSL-verbinding betaalt en je bent er veel beter mee af.”

Flexibele huurcontracten
Flexwerken is steeds meer in opkomst en laat De Mijl nu net groot zijn in flexibiliteit. “Kantoorruimtes kunnen heel makkelijk aangepast worden aan het aantal gebruikers. Daar hebben wij bij de indeling vooraf rekening mee gehouden.” Ook plooibaarheid rondom het huurcontract is iets waar De Mijl bekend om staat. In onze Business Centers werken wij met flexibele huurcontracten, vrij uniek in de markt. “Wij geloven in vrijheid voor de ondernemer. Huurders kunnen daarom bij ons in veel gevallen iedere maand opzeggen, met een opzegtermijn van zes maanden. Niets is zo grillig als het ondernemerschap. Met onze formule bepaalt de ondernemer het moment waarop hij of zij over huisvesting nadenkt, in plaats van een datum in het huurcontract.”

Scherpe prijsstelling
Een compleet ingerichte kantoorunit met twee tot drie werkplekken is all-inn te huur voor € 650,- per maand, exclusief BTW. Een kantoor met ruimte voor drie tot vijf werkplekken kost maandelijks € 1125,-. “We hebben gekozen voor ergonomisch meubilair van topkwaliteit. Het design is strak, maar ook warm en huiselijk. Het ontwerp en de kleurstelling passen perfect bij de kwaliteitsuitstraling van het Business Center Alblasserdam.” Ook zijn er in het gebouw enkele ruimtes die van de standaard units afwijken. Deze zijn bijvoorbeeld desgewenst ongemeubileerd te huur. Wat voor elke huurder hetzelfde is, zijn de vele voordelen die Business Center Alblasserdam te bieden heeft. Een representatieve entree van 9 meter hoog, een excellente zichtlocatie, een duurzame omgeving, projecttapijt en zeer luxe afwerking, een pantry met vaatwassers en cookers, individuele alarminstallatie en regelbare verwarming/airconditioning, telefonieservice, op beide verdiepingen toiletten, een lift, ruime parkeergelegenheid, 24/7 toegankelijk voor gebruikers en ’s avonds extra terreinbeveiliging door de collectieve beveiliging en elektrisch bedienbare toegangspoorten. “De Mijl verhuurt geen hokjes, maar een volwaardig product. We spreken over klanten, niet over huurders. Dat is het verschil en daarin schuilt onze grote kracht.”

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe Business Center? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Neem voor meer informatie en vragen over de beschikbaarheid contact op met De Mijl via (078) 620 28 50 of info@demijl.nl

De Mijl heeft locaties in Alblasserdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Maasdam en Zwijndrecht. Via www.demijl.nl kunt u alle beschikbare locaties bekijken.