Overig

Digitalisering, Cybersecurity en Healthcare zijn de thema’s van het aprilnummer van de Port of BUSINESS magazines Rijnmond en Drechtsteden

186
Technology and hud concept

Voor het aprilnummer van onze magazines stond aanvankelijk Topvrouwen als hoofdthema gepland. Vanwege het coronavirus hebben wij echter moeten besluiten om het gelijknamige event te verplaatsen van 25 maart naar maandag 15 juni 2020.

Dit betekent tevens dat wij het thema voor dit nummer hebben aangepast. Digitalisering, cybersecurity en healthcare zijn nu de thema’s waaraan wij in deze editie aandacht zullen besteden. We zullen deze thema’s vanuit diverse invalshoeken belichten. Zo doen we onder andere verslag van een digitaal rondetafelgesprek over cybersecurity. En zijn er informatieve artikelen waarmee we bewustwording van de mogelijke gevaren die op de loer liggen willen bevorderen.

In het kader van meer vrouwen in onze magazines hebben we een mooi, en ook geheel bij het thema passend, interview met Chantal Roest. Chantal is Vice President Sales Public Market bij KPN en tevens betrokken bij het Topvrouwen 2020 event van Port of BUSINESS. Zorg ervoor dat u ook in deze moeilijke tijden zichtbaar blijft bij uw doelgroep en laat u zien. Het kan vaak dan wel niet fysiek, maar via een artikel of advertentie in onze Port of BUSINESS magazines komt u onder de aandacht van een grote groep lezers. Ondernemers, directeuren en managers. Dus beslissers!

Voor informatie of een interessante aanbieding kunt u contact opnemen met Kees van ’t Zelfde (E: kees@portofbusiness.nl, of mobiel 06-51429756).