Overig

Dit jaar geen AutoEvent

492

De traditionele autotestdag, waartoe sinds vorig jaar ook de autosalon behoort, zal dit jaar geen doorgang vinden. Ondanks de definitieve toezegging dit jaar voor twaalf auto’s, heeft uitgever Hendrik Jan van der Rhee van Drechtsteden BUSINESS besloten het evenement af te blazen.  “Met pijn in het hart weliswaar, maar het zat er voor deze editie niet in. We hebben de ‘pech’ dat dit jaar de AutoRai weer plaatsvindt en dat scheelt ons enkele bekende merken. Maar ook enkele autodealers uit de regio hebben aangegeven dit jaar om budgettaire redenen niet deel te nemen aan het AutoEvent.”

Het AutoEvent stond voor 15 april in de agenda, maar het aantal toezeggingen is te gering om de 11e editie van het AutoEvent goed van de grond te krijgen. “We wilden grootser uitpakken dan vorig jaar, toen we de aansluitende AutoSalon voor het eerst organiseerden. Belangstelling was er zeker, ook van standhouders voor het lifestyle gedeelte tijdens de AutoSalon, maar nogmaals het geheel was te mager om er een mooi evenement van te kunnen maken,” zo licht Van der Rhee toe. Inmiddels zijn alle betrokkenen zoals autodealers, standhouders, etc. op de hoogte gesteld van dit besluit.

Een pleister op de wonde is dat de Cabriodag, die voor 1 juli a.s. op de agenda staat, in elk geval wel doorgaat. “Van die dag maken we weer een mooi evenement met een verrassend programma voor de deelnemers,” zo besluit Van der Rhee. Volgend jaar staat het AutoEvent vroeger in het voorjaar op het programma.