Overig

Een unieke locatie aan de rand van Rotterdam

753

Golfbaan en Brasserie De Hooge Rotterdamsche

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het prachtige Rottemerengebied aan de noordkant van Rotterdam. Op deze golfbaan moet u tenminste één keer in uw leven gespeeld hebben. Naast de prachtige golfbaan treft u hier ook de sfeervolle brasserie, waar iedereen welkom is! Golfer of niet-golfer.

Bij Golfbaan De Hooge Rotterdamsche wachten er 18 zeer afwisselende, uitdagende holes. De brasserie staat eveneens bekend om haar verscheidenheid, en niet alleen vanwege de variëteit aan gerechten die er worden geserveerd. U kunt er namelijk terecht voor de meest uiteenlopende activiteiten. “Onze gasten komen hier graag voor een kop koffie, een drankje, een (zaken)lunch of diner, tevens verzorgen wij ook (zakelijke) bijeenkomsten, recepties, (eindejaars)borrels, feesten, vergaderingen, partijen, familiediners en bruiloften,” vertelt Club Manager Marie-José Heshusius.

Schitterende uitzicht

We vragen Marie-José wat de brasserie zo bekoorlijk maakt. “Naast dat het hier culinair genieten is, ligt De Hooge Rotterdamsche midden in de natuur. Hier vind je een oase van rust, terwijl je getrakteerd wordt op het schitterende uitzicht op de skyline van Rotterdam. Een unieke locatie aan de rand van Rotterdam. Dat maakt het niet alleen aantrekkelijk voor de golfers of fietser en wandelaars, maar ook steeds meer zakenmensen weten Brasserie De Hooge Rotterdamsche te vinden.” Dat de locatie in trek is bij verschillende groepen mensen, wordt bevestigd als wij van Port of BUSINESS tijdens de Ladies Car Day een bezoek brengen aan De Hooge Rotterdamsche. Op het terras genieten gasten gezamenlijk van het zonnetje, binnen aan de bar wordt er gezellig geborreld en in het restaurant genieten zowel particuliere als zakelijke bezoekers van de heerlijke gerechten die ze voorgeschoteld hebben gekregen. En dan hebben we het nog niet gehad over faciliteiten zoals gratis wifi, elektrische oplaadpunten voor de auto en het gratis parkeren.

Bijeenkomsten en vergaderingen

Verder vertelt Marie-José dat De Hooge Rotterdamsche over uitstekende vergaderruimte beschikt en dat er in het restaurant verschillende ruimtes gehuurd kunnen worden. “Op de eerste etage bevindt zich een functionele vergaderzaal. Deze ruimte is voorzien van airco en (gratis) wireless internet – net als het gehele clubhuis – en is uitermate geschikt voor trainingen, cursussen, workshops en vergaderingen. Vanuit de vergaderzaal is er uitzicht over de golfbaan, het buitenterras en de brasserie.” Een (gedeelte) van het restaurant of het loungegedeelte met open haard kunnen ook worden gebruikt voor bijeenkomsten. Een combinatie met een golfclinic of een geheel verzorgde golfdag behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Business Club

Dat golf en zaken doen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, blijkt ook wel uit de levendige Business Club van De Hooge Rotterdamsche. “Door de sportieve, ontspannende en gezellige kant van golf is het vaak prettig zaken doen. Binnen de Business Club heerst een sportieve, toegankelijke en warme sfeer.” Een  keer per maand op donderdagmiddag vanaf 16.00 uur spelen de businessclubleden een 9-holes golfwedstrijd gevolgd door een borrel en een diner. Omdat de tijd schaars is voor ondernemers en managers duren deze bijeenkomsten tot ongeveer 20.00 uur.

Wilt u lid worden, maar kunt u nog niet golfen? De Hooge Rotterdamsche leert u gratis golfen. Kijk voor informatie op www.dehoogerotterdamsche.nl.