Overig

Fashion with a smile

518

Uit onderzoek van marktonderzoekbureau GfK blijkt dat veel mensen gelukkig worden van de aanschaf van nieuwe kleding, schoenen en accessoires. Maar liefst de helft van de Nederlanders voelt zich gelukkig door het kopen van mode. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen. Verschillende psychologische onderzoeken geven aan dat het shoppen een remedie kan zijn tegen verdriet en somberheid.

De afgelopen periode hebben wij nogal wat nare berichten ontvangen vanuit de hele wereld, nieuws dat soms hard aankomt en nieuws dat mensen somber en verdrietig maakt. Omdat het mooiste dat je kunt dragen je glimlach is, willen wij onze klanten gelukkig maken met onze mode. Kleding die met zorg uitgekozen is, lekker draagt en echt bij iemand past, zorgt ervoor dat je je goed voelt en dat straal je uit. Dit ontlokt weer complimentjes waar je vervolgens ook weer blij van wordt.

De mode die nu bij ons in de winkel hangt, straalt optimisme uit. Alleen al de frisse en heldere voorjaarskleuren stemmen vrolijk. Zo hangen de winkels vol met de mooiste pasteltinten, prachtige blauwnuances en witten. Daarnaast willen we de sombere tijden achter ons laten met verschillende nieuwe stijlen. Bijvoorbeeld de Ibiza en de Bohemian stijl of het casual-chic, vaak te herkennen aan de leuke details. Plooitjes op de rug, prints aan de binnenkant van een boord, niets is wat het lijkt.

Trots presenteren wij de modetrends die wij geselecteerd hebben op de grote modebeurzen in Berlijn, Parijs en Amsterdam. Kleding waarbij je je goed voelt en waar je blij van wordt. Fashion with a smile! Ik nodig je uit om het zelf te ontdekken in één van onze winkels. Wij ontvangen je met een glimlach.