Overig

Genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2018: Helloprint, i3D.net en VANAD Group

745

Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs maakte de genomineerden van de 34ste editie van deze gerenommeerde prijs 8 oktober bekend op het stadhuis in Rotterdam.

Wethouder Barbara Kathmann was daarbij aanwezig en zegt over de nominaties: “De regio Rotterdam is een broedplaats voor ondernemend talent en gelukkig stelt de Rotterdamse Ondernemersprijs ons jaarlijks in staat om dat talent een podium te bieden. Winnaars en genomineerden zijn fantastische ondernemers en ambassadeurs die wij graag in het zonnetje zetten!”

De komende weken gaan de drie genomineerden de strijd met elkaar aan om naast de stem van de vakjury ook die van het publiek voor zich te winnen. Op 19 november weten we wie zich winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2018 mag noemen. Meer informatie over de genomineerden, de publieksstem en de uitreiking 19 november in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam: www.rotterdamseondernemersprijs.nl.

De genomineerden

Hans Scheffer van Helloprint (Rotterdam): Rotterdam en Helloprint zijn onlosmakelijk verbonden. “Van niets iets bouwen”, “vallen en weer opstaan” en “continue vernieuwen” zijn de kernwaarden die we delen met onze prachtige stad. Genomineerd worden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs is voor ons team daarom de mooist denkbare bekroning op onze groei en een blijk naar onze internationale partners hoe belangrijk onze regio is

Stijn Koster van i3D.net (Capelle a/d IJssel): “Sinds de oprichting van i3D.net in 2002 groeit ons bedrijf al 15 jaar in omzet en impact. Onze naam zal men niet snel kennen, maar samen met onze klanten bedienen wij dagelijks tientallen miljoenen bezoekers wereldwijd. Ik voel mij vereerd en trots te zijn genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs, een grote erkenning voor ons werk.”

Arthur Nederlof en Arnoud Munneke van VANAD Group (Capelle a/d IJssel): Alleen al de nominatie voor de ondernemersprijs is voor ons een bevestiging dat we door het harde werken en de grensverleggende keuzes die we maken op de juiste manier bezig zijn en dit gewaardeerd wordt door mede ondernemers. Daar zijn wij ontzettend trots op!

De jury bestaat ook dit jaar weer uit ondernemers die hun strepen ruim verdiend hebben:
Mai Elmar (Cruise Port Rotterdam), Jos van der Vegt (Ahoy), Harald Swinkels (voorheen NLE), Walter Peteri (Quooker), Ton van Welie (Ortec Finance) en Edwin Noordermeer (Tuinderij Vers).