Overig

Ger Vos laat ouderen meegenieten

568

Feeling Good Tour 2015

Op 30 november a.s. organiseert societyzanger Ger Vos voor het vierde jaar op rij zijn Feeling Good Tour in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Vanwege het grote succes van zijn Feeling Good Tour 2014 zal Ger Vos ook dit jaar weer het Nieuwe Luxor Theater tot aan de nok toe vullen met zijn wervelende show. Op maandag 30 november kunnen ondernemers hun zakenrelaties uitnodigen om dit evenement mee te maken.

Dit jaar is de show weer grootser en mooier dan voorheen, meldt Ger Vos met trots. “Mijn zestienkoppige orkest is voor deze gelegenheid aangevuld met orkestleden van Guido’s Orchestra, onder meer bekend van de ‘Symphonica in Rosso’ concerten.” Van 20:00 tot 21:45 uur zal Ger Vos memorabele klassiekers ten gehore brengen.

Ger Vos draagt de ouderengeneratie een zeer warm hart toe en zet zich al geruime tijd in voor eenzame ouderen. “In samenwerking met Careyn nodigen wij juist díe eenzame ouderen met hun begeleiders uit die het zo zeer nodig hebben.” Voor elke twee VIP-kaarten à € 100,00 per stuk, kan Ger Vos één oudere uitnodigen om gratis zijn concert bij te wonen. De combinatie van het bedrijfsleven in actie voor onze ‘Gouden Generatie’ en duizend betalende gasten, kunnen wij net als vorig jaar weer vijfhonderd eenzame ouderen uitnodigen om dit feest te vieren! Speciaal voor de eenzame ouderen zijn balkon 1 en 2 gereserveerd. Ger Vos: “Wij hopen van harte dat u dit maatschappelijk doel ook een warm hart toedraagt en dat wij u met uw relaties mogen ontvangen op 30 november!”